«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού»

Επανήλθε με δημοσίευση σε αποκατάσταση του Fakenew που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Νίκος Μουτσινάς, μετά της διευκρίνηση ότι ήταν ανυπόστατη αναφορά σε ανύπαρκτο συμβάν

Σε μια ανυπόστατη καταγγελία για υποτιθέμενης προσαγωγής νεαρού στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού είχε προβεί ο Νίκος Μουτσινάς στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή τουςανταπόκριση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής σε ανακοίνωσή τους κατήγγειλαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων τον ηθοποιό- παρουσιαστή.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις, αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», ανέφερε σε νέο InstaStory στον προσωπικό του λογαριασμό (10/12) ο Νίκος Μουτσινάς.