..”θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί του επόμενου θύματος του παρακράτους των Εξαρχείων”

Κείμενο γνώμης Αστυνομικού όπως μας το προώθησε προς δημοσίευση.

ΔΙ.ΑΣ ΚΑΙ ΆΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ, ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΆΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!!
-Μετά την πρωτοφανή επίθεση στο λιμενικο, στη δικαιοσύνη και εν τέλει στην αστυνομία, έχουμε μείνει στήλη άλατος με την απάθεια και την ευθυνοφοβη στάση ΚΑΙ αυτής της κυβέρνησης αλλά και της Φυσικής Ηγεσιας της ΕΛ.ΑΣ.
Ένα συνονθύλευμα πολυπολιτισμικων εγκληματικων στοιχείων, ένα κράμα κακοποιών και μπαχαλακηδων, που έχουν αναλάβει ως νταβατζήδες και προστάτες την περιφρούρηση της περισσότερο εγκληματογονας περιοχής, όχι μόνο των Αθηνων, αλλα δυστυχώς της Ελλάδος ολόκληρης.
Οι “υπέρμαχοι” της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγυης, επιτέθηκαν εναντιων εκπροσώπων της δικαιοσύνης και συναδέλφων του λιμενικού σώματος και μετέπειτα και της αστυνομίας, γιατί άκουσον άκουσον, προσπάθησαν ΝΌΜΙΜΑ, ακολουθώντας τις προβλεπομενες διαδικασιες, να προσαγαγουν άτομα που πωλούν ναρκωτικά στα παιδιά μας, και διοχετευουν τον θάνατο στις κοινωνίες και τις γειτονιές της Αθήνας.
Ένα τσούρμο από αυτοκλητους υπερασπιστές της ανομίας, ανέμεναν στην έξοδο κτηρίου στα Εξάρχεια που εξελισσόταν η έρευνα, ΕΝΟΠΛΟΙ !!! και εξυβρησαν, απείλησαν, ξυλοκόπησαν, μαχαίρωσαν και ευτυχώς λόγω της ψυχραιμίας των συναδέλφων, δεν πυροβόλησαν, ώστε σήμερα να θρηνουμε θύματα.
Δυστυχώς το παραπάνω έρχεται να προστεθεί σε ένα μπαραζ εγκληματικων ενεργειών, τις τελευταίες 2 μέρες, όλως τυχαίως στις περιοχές που δεν υπάρχουν και δεν περιπολουν Ομάδες ΔΙ.ΑΣ και γενικά η Άμεση Δράση.

Εν συντομία:
Στις 03/04/19, βραδυνές ώρες, και ενώ σε ομιλία πολιτικού προσώπου σε πολυτελή αίθουσα στου Ζωγράφου, υπήρχαν περί τους 30 ένστολους αστυνομικούς συν αστυνομικοι από την προσωπική τους ασφάλεια και φυσικά 3 ομάδες ΔΙΑΣ.
Σαν να το ήξεραν κάποιοι λοιπόν, την ίδια μέρα βραδυνές ωρες, έγιναν διαδοχικές ληστειες από 3 άτομα σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Ν Σμύρνη και Π. Φάληρο. Περιοχές όπου η αστυνομία και η Άμεση Δράση, λειτουργεί πλέον ως ατραξιόν και φυσικά απουσιάζουν και οι ομάδες ΔΙΑΣ που είναι οι πρώτοι που θα έφταναν στα ανωτέρω περιστατικά.
Την επόμενη το πρωί 5/4/19, πάλι σε κεντρικό σημείο στο Π. Φάληρο, είχαμε έκρηξη ξανά σε ΑΤΜ όπου διαλύθηκε ολοσχερώς και φυσικά κανείς δεν συνελήφθη..
Συμπτώσεις?
Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, αλλά καλά οργανωμένο σχέδιο.
Το ερώτημα είναι ένα, κύριοι και κυρίες φυσικα… και απευθύνεται στο σύνολο του πολιτικού συστήματος και στην αστεροεσα Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
– Ως πότε???
Ως πότε ως χώρα θα ανεχόμαστε, να ξεφτιλιζομαστε διεθνώς με τέτοιου είδους περιστατικά?
Ως πότε οι πολίτες της συγκεκριμένης περιοχής, θα ζουν ως ελεύθεροι πολιορκημενοι, αναμένοντας από το κράτος που πληρώνουν φόρους, από το κράτος που πληρώνουν εισφορές, να τους αντιμετωπίσει ως ίσους με άλλους πολίτες, άλλων περιοχών?
Ως πότε θα ανεχόμαστε, να παίζεται στα ζάρια και στο καζίνο των πολιτικων ευθυνών, η ασφάλεια, η υγεία, η ακεραιότητα και η ζωή, όσων προσπαθουν να κάνουν απλά την δουλειά τους?
Ως πότε θα κρύβονται κάτω από το χαλί των πολιτικών σκοπιμοτητων και της υποτακτικοτητας, από πολιτική και φυσική ηγεσία αντίστοιχα, οι ευθύνες και οι αστοχίες όλων των ιθυνόντων ?
Πλέον ο σοβαρός και γόνιμος διάλογος δεν αρκεί. Εαν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα της χώρας, δεν προβεί σε υλοποίηση αυτών, που κατά καιρούς και διαχρονικα, πολλάκις έχει δεσμευτεί, θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί του επόμενου θύματος του παρακράτους των Εξαρχείων”.
* Λεπίδας Σπυριδων
Τακτικό Μέλος Δ.Σ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α
Ομάδα ΔΙ.ΑΣ ΑΘΗΝΩΝ