Τέσσερα χρόνια απο το θανάσιμο τραυματισμό της Τροχονόμου Αδαμαντίας Σιάφλα

Τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας (23/04 2013), όταν παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Λ.Κηφισίας και Αγίου Δημητρίου, όπου εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, 42 γεννήθηκε το 1972 στο Αίγιο, ήταν μητέρα δύο παιδιών και υπηρετούσε στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς.

αδα_σιαφ_τρχ

Ήταν πρωί της 23ης Απριλίου 2013, η Αρχιφύλακας ρύθμιζε την κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της πλατείας Πλατάνων στην Κηφισιά. Η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα (23/04 2013- 08.10π.μ) παρασύρθηκε από διερχόμενη 34άχρονη οδηγό, κινούμενη στο ρεύμα καθόδου της Λεωφόρου Κηφισίας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε την τροχονόμο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή κατα την μεταφορσ της στο Νοσοκομείο.

Η 34άχρονη οδηγός παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη. Υποστήριξε οτι δεν διέκρινε την Τροχονόμο που είχε διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας, πραγματοποίησε ελιγμό προκειμένου να προσπεράσει ακινητοποιημένα οχηματα με αποτέλεσμα να παρασύρει και να τραυματίσει θανάσιμα την 42άχρονη Τροχονόμο.