ΕΝ.ΑΣ.Υ Βοιωτίας:”Τέλος στην υποκρισία,τά του Καίσαρος τω Καίσαρι κύριοι”.

“..Εν αναμονή της ημέρας κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή..
Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν συνταξιούχοι συνδικαλιστές και μετέπειτα Βουλευτές αλλά και Βουλευτές που δήθεν κόπτονται για τα δίκαια των Αστυνομικών τους οποίους θυμούνται πάντοτε προεκλογικά, έχουν υπερψηφίσει τα μνημόνια οδηγώντας τους συναδέλφους μας στην απόγνωση”..

image

Κατόπιν οδηγίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ , η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας (08/02) επιστολή στους κ.κ. Βουλευτές Βοιωτίας με την οποία τους καλούσε να καταψηφίσουν τις αντιασφαλιστικές διατάξεις, που θα έρθουν λείαν συντόμως προς ψήφιση στη Βουλή και οι οποίες πλήττουν βαναύσως τους Ενστόλους, ενημερώνοντάς μας σχετικά.
Μέχρι σήμερα ένας μόνο Βουλευτής έχει απαντήσει δεσμευόμενος πως θα καταψηφίσει τις εν λόγω διατάξεις.
Εν αναμονή της ημέρας κατάθεσης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή θα γνωστοποιηθεί η απάντηση (εάν υπάρχει) στην επιστολή της Ενώσεώς μας και η θέση των κ.κ. Βουλευτών Βοιωτίας απέναντι στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο,προς ενημέρωση των μελών μας.
Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν συνταξιούχοι συνδικαλιστές και μετέπειτα Βουλευτές αλλά και Βουλευτές που δήθεν κόπτονται για τα δίκαια των Αστυνομικών τους οποίους θυμούνται πάντοτε προεκλογικά, έχουν υπερψηφίσει τα μνημόνια οδηγώντας τους συναδέλφους μας στην απόγνωση.
Τέλος στην υποκρισία και τις γενικολογίες,τά του Καίσαρος τω Καίσαρι κύριοι.