Λέσβος, Μόρια: Επίθεση από διαβιούντες στον καταυλισμό εναντίον Μουζάλα- Δύο τραυματίες Αστυνομικοί

Επεισόδια και ένταση απο εξεγερμένους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στον καταυλισμό της Μόριας. Δύο τραυματίες Αστυνομικοί.

image

Έντονο επεισόδιο και επίθεση από περίπου 1500 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες διαβιούντες στον καταυλισμό της Μόριας στη Μυτιλήνη, -σύμφωνα με πληροφορίες- δέχτηκε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Οι διαβιούντες στον καταυλισμό εκτόξευσαν εναντίον του Υπουργού μπουκάλια με νερό.
Οι λαθρομετανάστες εγλωβισαν Αστυνομικούς κατά την ένταση που προκλήθηκε ενω δύο Αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά όταν επιχείρησαν να αποκαταστησουν την τάξη.
Ο αναπληρωτής Υπουργός ο οποίος δέχθηκε την επίθεση φέρεται σε έντονο ύφος να χαρακτηρισε προσβλητικά Αστυνομικους για την χρηση των γκλοπ παρουσία του, ενώ ήταν εμφανής η απειλή σε βάρος των παρεβρισκομενων, και ζήτησε από τους Αστυνομικούς να παραμείνουν στο χώρο χωρίς να ενεργήσουν κατασταλτικά.
Φωτιες και διαμαρτυριες από τους διαβιούντες στον καταυλισμό με τους υπηρεσιακούς και Πολιτικούς παράγοντες να έχουν εξελθει του κέντρου με ασφάλεια.
Για το περιστατικό δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.