“Τείνει καθημερινότητα ο τραυματισμός Αστυνομικών, Εξάρχεια- Μονμάρτη, Φιλοπάππου- Λόφος Μονζουικ, Ζεφύρι- Ιλίσια πεδία, Ασπρόπυργος- Μονακό..”

Μς αφορμή τις επιθέσεις σε Αστυνομικούς, “ρητορικά ερωτήματα” Αστυνομικού*

“Κάθε μέρα βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τείνει να γίνει καθημερινότητα ο τραυματισμός Ελλήνων αστυνομικών κ δεν ιδρώνει κανενός υπευθύνου το αυτί.

Το ανησυχητικό είναι ότι οι αστυνομικοί δεν δέχονται επίθεση μόνο από συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Την περασμένη εβδομάδα επίθεση Ρομά στα δικαστήρια προκειμένου να ελευθερώσουν ομόφυλο τους που κατηγορούνταν για ληστείες. Πριν λίγο καιρό αλλοδαποί στον Σκαραμαγκά σε επεισόδια μεταξύ διαφόρων εθνικοτήτων τραυμάτισαν αστυνομικούς. Οι αναρχικοί καθημερινά βγάζουν το άχτι τους στις διμοιρίες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) κ στην Τοσίτσα. Στο ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ πάλι τραυματίες αστυνομικοί. Σήμερα μάλλον έχουμε να κάνουμε με ανήλικους δράστες.

Πλέον δεν ξέρεις από ποιόν να πρώτο φυλαχθείς!

Πραγματικά πόσα είναι τα περιστατικά που αστυνομικοί έχουν δεχθεί απρόκλητα επίθεση την τελευταία διετία στην Ελλάδα κ πόσα είναι τα αντίστοιχα περιστατικά στην υπόλοιπη Ευρώπη? Γιατί συμβαίνει αυτό? Λαμβάνονται τα “σήματα” που εκπέμπει η Ελληνική κοινωνία από την πολιτική κ φυσική ηγεσία κ αν ναι, πως σκοπεύει να τα αντιμετωπίσει?
Εξάρχεια – Μονμάρτη
Φιλοπάππου – Λόφος Μονζουικ (Βαρκελώνη)
Ζεφύρι – Ιλίσια πεδία
Ασπρόπυργος – Μονακό
Να συνεχίσω κ άλλο????

____________

* Ν.Μπ, Αστυνομικός ΔΙ.ΑΣ Πειραιά