Ταυτοποιήσεις των θυμάτων της τραγωδίας στις φωτιές της ανατολικής Αττικής

Πέντε 24άωρα από την εκδήλωση της φονικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής οι ταυτοποιήσεις των θυμάτων με τη μέθοδο του DNA

Ο Μαρκος Κατσουλάκης και η σύζυγος Κάτια Αβραμίδου, ο πρωτότοκος γιό τους Πάρης Κατσουλάκης και η πεθερά του Λίτσα Αβραμίδου, θύματα όλοι σας, της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι, την περασμένη Δευτέρα (23/07) ταυτοποίησης και κηδεύονται στον ΙΝ Αγίας Αναστασίας στον Περισσό (31/07-16.00)

Ο δεύτερος γιος της οικογένειας και η υπόλοιπη οικογένειά επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθεί ένα ποσό στον ειδικό λογαριασμό στήριξης των πυροπλήκτων.

FB_IMG_1532982024851

Δύο ημέρες μετά την ταυτοποίηση του πτώματος του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη (27/07), ταυτοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (29/07) και το πτώμα της ηθοποιού Χρύσας Σπυλιώτη.

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της διατηρούσαν εξοχικό στο Μάτι, κι επρόκειτο την Τρίτη (24/07) να αναχωρήσουν σην Άνδρο για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Δύο ημέρες μετά τη φωτιά (25/07) τα αυτοκίνητα των δύο συζύγων είχαν εντοπισθεί απανθρακωμένα.

Όπως έγινε γνωστό, απο τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη οικοπεδου ατο οποίο εντοπίσθηκαν τα 26πτωματα, η ηθοποιός είχε φτάσει στην παραλία, και μόλις συνειδητοιποιεί ότι δεν είναι δίπλα της ο σύζυγός της επέστρεψε πίσω. Από τότε, αναζητείτο.

spilioti-tournavitis_0

Ταυτοποιήθηκε μεταξύ των νεκρών και η Στέλλα Χριστοφίδου,  60 απο την Καρδίτσα μόνιμος κάτοικος στο Μάτι και εργαζόμενη του Υπουργείου Υποδομών, στην υπηρεσία ΕΥΔΕ ΟΣΥΕ, τα στοιχεία της ειχαν καταχωρηθεί ως αγνοουμένη.

Οι κόρες της, κλήθηκαν εκτάκτως στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου τους ενημέρωσαν

Ταυτοποιήθηκε και ο 74χρονος Λεωνίδας Πλυμάκης, το πτώμα του είχε εντοπισθεί εγκλωβισμένο στη Μαραθώνος.

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα του 40άχρονου εναερίτη Σπύρου Κάκαρη, με DNA και ενημερώθηκε ο αδελφός του.

FB_IMG_1532826446943