Τα έβαλαν με.. λάθος γυναίκα- Ληστές επιτέθηκαν, σε.. δεκανέα καταδρομών

Σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Εύοσμου η δεκανέας των καταδρομών Νατάσα Θεοχαρίδου είδε νεαρό άνδρα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της, να αρπάζει την τσάντα της και να μπαίνει σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του.

Η νεαρή καταδρομέας έτρεξε και με άλμα βρέθηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου των δραστών ενώ αυτό ήταν εν κινήσει. Άρχισε να χτυπάει δυνατά το παρ-πριζ του αυτοκινήτου και φωνάζει ενώ οι περαστικοί κοίταζαν την σκηνή που θύμιζε ταινία .

Οι δράστες, δυο νεαροί άντρες 30 -32 χρονών, αιφνιδιάστηκαν και ανοίγοντας το παράθυρο του αυτοκινήτου τους πέταξαν την τσάντα έξω και αναπτύσσοντας ταχύτητα έφυγαν ενώη νεαρή με ένα ακόμη άλμα βρέθηκε στον δρόμο.

Η δεκανέας Νατάσα Θεοχαρίδου, και αθλήτρια του βόλεϋ (έχει συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος) συγκράτησε τον αριθμό του αυτοκινήτου των δραστών όπως και την μάρκα και το χρώμα του, ενω σρη συνεχεια τα παρέδωσε στου άνδρες της Ασφάλειας και μετά από λίγες ώρες οι δράστες, συνελήφθησαν.

Η νεαρή καταδρομέας που έδειξε αξιοθαύμαστη ψυχραιμία δήλωσε στο postlarissa:
«Έκανα το αυτονόητο. Δεν άφησα δυο κακοποιούς να κάνουν άλλη μια παράνομη πράξη. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να αντιδρούμε σε τέτοια περιστατικά για να προστατεύσουμε την περιουσία ή ακόμη και την ίδια την σωματική μας ακεραιότητα»

Σε ερώτηση πως μια γυναίκα έκανε κάτι τόσο ριψοκίνδυνο και εντυπωσιακό μας είπε: «Δεν είναι θέμα φύλλου. Είναι θέμα ψυχής και χαρακτήρα. Στην δουλειά μου έμαθα να πολεμάω και να νικάω. Σίγουρα με βοήθησε το γεγονός ότι είμαι εκπαιδευμένη και γυμνασμένη αλλά το βασικό είναι να είσαι αποφασισμένος για κάτι και να μην δειλιάζεις. Υπηρετώ την πατρίδα σε ένα απαιτητικό Σώμα και εκεί έχουμε μάθει όλοι, άνδρες-γυναίκες να πολεμάμε. Και εγώ σήμερα πολέμησα για το δίκιο μου και την νομιμότητα. Πρέπει να σας πω ότι στην τσάντα μου δεν είχα τίποτα αξίας γιατί το κινητό μου και το πορτοφόλι μου με τα χρήματα και τα έγγραφα τα κρατούσα στο χέρι μου όταν κατέβηκα από το αυτοκίνητο μου για να αγοράσω κάτι.
Αλλά όταν είδα την σκηνή με έπνιξε το δίκιο μου. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσω δυο τυπάκους να γελάνε εις βάρος μου όπως και εις βάρος κανενός συμπολίτη μας. Το ίδιο θα έκανα ακόμη και αν δεν άνοιγαν το δικό μου αυτοκίνητο αλλά κάποιου άλλου».

_____________

* postlarissa.gr