Σύρος: Δρακόντεια μέτρα ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα – Εκτάκτως από Αθήνα διμοιρίες των ΜΑΤ

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Σύρο, ο οποίος θα εγκαινιάσει την ηλεκτρική διασύνδεση των Κυκλάδων.

Σε «φρούριο» θα μετατραπεί γι ακόμη μία φορά η Σύρος ενόψει της επίσκεψης Πρωθυπουργού (19/03) προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις, όπως αυτές που ξέσπασαν κατά την επίσκεψη του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Πλήρως ελεγχόμενοι και «αποστειρωμένοι» αναμένεται να είναι οι χώροι που θα κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβερνητική συνοδεία του στην Σύρο για λόγους ασφαλείας. Οι αστυνομικές αρχές θα βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να καταστήσουν τον πρωθυπουργό …απροσπέλαστο και να εκμηδενίσουν τις περιπτώσεις παρατράγουδων.

astynomia-tsipra-2
Στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας, εντάσσονται και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες έφθασαν σήμερα το πρωί (18/03) με το πλοίο της γραμμής.
Επίσης όπως είναι λογικό, σε επιφυλακή βρίσκονται και οι αστυνομικές δυνάμεις της Σύρου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει περιπολίες αστυνομικών της Ασφάλειας στο κέντρο της Ερμούπολης και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή που θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια, για τον εντοπισμό τυχόν «ύποπτων κινήσεων.
Να σημειωθεί, ότι στη Σύρο ήδη βρίσκονται ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης, καθώς και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Συρμαλένιος και Νίκος Μανιός.

_____________
Cyclades24.gr |