Πειραιάς: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του άστεγου εξω από τον ΙΝ.Αγίας Τριάδας

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 50άχρονου, και συνελήφθη ο 48άχρονος δράστης της δολοφονίας .

Σεσημασμένος για ληστείες ο 48άχρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 50άχρονου αστεγου στην Αγία Τριάδα του Πειραιά. Το 2009 είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινες φυλάκιση γνωστός ως ο “ληστής με τα σημειώματα” καθώς με χειρόγραφα τα οποία παρέδιδε στους υπαλλήλους των γκισέ απαιτούσε τα χρήματα.   Ειχε περιηγηθεί εντονο επεισόδιο και καβγάς με το δράστη να πλήττει θανάσιμα το θύμα, αμφότεροι άστεγοι και χρήστες ναρκωτικών .

Σε μεταξυ τους διαφορές απέδωσε ο καθ ομολογιαν δράστης τη δολοφονία του 50άχρονου

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σε λιγότερες από 24ώρες, εξιχνίασαν τη δολοφονία του άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίσθηκε (17/03-21.00) έξω από τον ΙΝ Αγίας Τριάδας στον Πειραιά, όταν εμφανίστηκε και ομολόγησε την πράξη του.

Όπως ανέφερε στους Αστυνομικούς, ο 48άχρονος, το θύμα ήταν ιδιαιτέρως βίαιος και επιθετικός σε βάρος των υπολοίπων αστέγων . Πριν από λίγες ημερες το θύμα, φερεται να είχε αποσπάσει με τη βία το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ενώ σε βίαια ξεσπάσματα του, ξυλοκοπούσε τους αστεγους της πλατείας.

Ο δράστης με την ποινική σε βάρος του δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά .