Σύνταγμα: Ο ένοπλος στο ΜΑΣ είχε προειδοποιήσει για πραξικόπημα στη Βουλή

Ο ένοπλος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα, σε έξαρση με μονοκανο και ακατάληπτα λόγια, με απειλές πριν συλληφθεί τα ξημερώματα στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και απειλούσε να ενεργήσει πυρά

Ο 37χρονος Σπύρος Β. είχε προειδοποιήσει για την ενέργειά του να βγει στο ΜΑΣ τα ξημερώματα (31/05-03.00) μέσω λογαριασμού που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, με μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου προειδοποιούσε πως θα προβεί σε … πραξικόπημα στη Βουλή.

Ο 37χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ έγραφε διάφορα ακατάληπτα, μεταξύ αυτών και ότι «έρχομαι οπλισμένος στη Βουλή» και «ξεκινάω πραξικόπημα».

Κατά τη σύλληψή του, υποστήριζε στους αστυνομικούς ότι είναι “άγγελος του Θεού” και άναβε κεριά, μπροστά στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Στην ανάρτησή του, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με την καραμπίνα που κατείχε, αλλά και το πανό που κρατούσε στο Σύνταγμα, το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας πραξικόπημα».

«Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς»

H ανάρτηση του 37χρονου

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδων. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».