Συνελήφθη συνταξιούχος υπάλληλος των φυλακών Κορυδαλλού και χήρα του Τονυ Αρβανιτίδη για αδήλωτο πολεμικό υλικό και όπλα

Με εντολή Εισαγγελέα η 80χρονη κρατήθηκε στο ΤΑ Εξαρχείων κατηγορούμενη για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς δεν είχε δηλώσει όπλα και πολεμικό υλικό που εντόπισε στην Αστυνομία

Ο νεανικός έρωτας του μετέπειτα λαϊκού τραγουδιστή Τώνυ Αρβανιτίδη με την επίσης μετέπειτα υπάλληλο των Φυλακών Κορυδαλλού, ήταν μια έντονη ερωτική σχέση που δεν είχε κατάληξη. Οπως σε όλους τους μεγάλους έρωτες, υπήρχε κάτι πολύ πιο δυνατό και δεν διέκοψαν τις επαφές τους αν και η ρομαντική ιστορία τους δεν είχε διάρκεια.
Τα χρόνια πέρασαν και οι δύο τους σε προχωρημένη ηλικία, ξαναβρεθηκαν αν και τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Τώνυ Αρβανιτίδης δεν μπορούσε να καλύψει ούτε την ιατροφαρμακευτική του ασφάλεια.
Η συνταξιούχος πια υπάλληλος των Φυλακών Κορυδαλλού παντρεύτηκε τον νεανικό της έρωτα μέχρι που ο θάνατος τους χωρισε οριστικά το 2017.
Η 78χρονη τότε γυναίκα βρέθηκε κληρονόμος του λαϊκού τραγουδιστή Τώνυ Αρβανιτίδη και έγινε ιδιοκτήτρια σε δύο διαμερίσματα στη Γλυφάδα και στην οδό Βουλγαροκτώνου στα Εξάρχεια.
Τον περασμένο Ιούνιο η 80χρονη πια γυναίκα προχωρησε σε εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα στα νότια προάστια, με το συνεργείο σε εσωτερικο υπερυψωμένο χωρο του διαμερίσματος, να εντοπίζει μέσα σε σακούλες τρεις χειροβομβίδες- δύο Βρετανικές “Mils”, μια Πολωνική- τρία πιστόλια- εκ των οποίων ένα φωτοβολίδων- και δεκάδες φυσίγγια. Ωστόσο, η σύζυγος του Τώνυ Αρβανιτίδη δε δήλωσε στην Αστυνομία το πολεμικόυλικό, αλλα το μετέφερε στο διαμέρισμα, στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά από συζήτηση με γνωστούς και φίλους, αποφάσισε τρεις μήνες μετά να μεταβεί το βράδυ της Δευτέρας (20/09) στο ΤΑ Εξαρχείων όπου και ανέφερε τα γεγονότα.
Άμεσα ενημερώθηκαν τα αρμόδια τμήματα και πυροτεχνουργοί του στρατού παρέλαβαν τις στρατιωτικές χειροβομβίδες, ενώ τα πιστόλια και τις σφαίρες τα παρέλαβαν οι αστυνομικοί.
Μια εκτίμηση καθώς κανείς δε γνώριζε την ύπαρξη του πολεμικού υλικού είναι να ανήκαν στον αποθανόντα πατέρα του λαϊκού τραγουδιστή ο οποίος υπηρετούσε στη Χωροφυλακή, χωρίς να αποκλείεται η κατοχή τους από τον λαϊκό τραγουδιστή ο οποίος δεν είχε ενημερώσει σχετικά τη μετέπειτα σύζυγό του.