Συνελήφθη ο σχεδιαστής μόδας Κώστας Μητροβγένης για διακίνηση κοκαΐνης

Σε τρείς συλλήψεις, σχεδιαστή, πιλότου και φωτογράφου, με την κατηγορία ότι διακινούσαν κοκαΐνη σε κύκλους της κοσμικής Αθήνας προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών

Με συλλήψεις στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα οι τρεις κατηγορούμενοι, τους οποίους παρακολουθούσαν για τρεις τελευταίους τρεις μήνες αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Καλαμάτας παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.

Για τον Αλβανό φωτογράφο αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, ενω ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο για τον Κώστα Μητροβγένη, παραμένει σε κατ οίκον περιορισμό μετά τη διαφωνία Ανακριτή και Εισαγγελέα και για την ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, του NantiaReport.gr οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε κοσμικους της Αθήνας. Κατά την έρευνα στην οικία του πρώην μοντέλου και νυν σχεδιαστή μόδας Κώστα Μητροβγένη, κατασχέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του Αλβανού φωτογράφου στο Μαρούσι κατασχέθηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και €5.855 ενώ στην οικία του πιλότου κατασχέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 από την Κρήτη, και δύο κινητά τηλέφωνα.