Συνελήφθη Αξιωματικός του Αλλοδαπών- Δεν κατέβαλλε εγγυοδοσία τελούσε υπό περιοριστικούς όρους

Συνελήφθη με ένταλμα του Εισαγγελέα ο Αξιωματικός της Διευθυνσης Αλλοδαπών ο οποίος είχε καταγραφεί σε νόμιμες συνακροάσεις, των επίμαχων συνομιλιών, στην υπόθεση καταγγελιών του Γιάννη Πανούση.

ΕΛΑΣ.jpgΟ Αστυνόμος Π.Κ της Διεύθυνης Αλλοδαπών, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, σύμφωνα με την ποινική δικογραφία την οποία χειρίστηκε το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ- πρόκειται για την υπόθεση στην οποία έχει αναφερθεί ο πρώην Υπουργός Γιάννης Πανούσης, καθώς καταγράφεται σε νόμιμες συνακροάσεις.

Ο Ανακριτής είχε κατέλει τον Αξιωματικό ως υποπτο και του ειχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι- -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, καθώς και 50.000 ευρώ χρηματική εγγύηση. Ωστόσο δεν κατέβαλε το ποσό εγγυοδοσίας εντών των εκ του Νόμου χρονικών ορίων και ο Εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα σύλληψης(04/12).

Ο Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, είχε ζητήσει μείωση του ποσού εγγυοδοσίας, με το αίτημά του να έχει απορριφθεί, ενώ πρότεινε να υποθηκευτεί ως εγγυοδοσία οικογενειακό οίκημα, το οποίο επίσης απορρίφθηκε.

Αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Αφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς παραβίσε τους περιοριστικού όρους μη έγκαιρης καταβολή εγγυοδοσίας όπως του είχαν επιβληθεί.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport