Συνελήφθη 29άχρονος ηθοποιός για απόπειρα βιασμού οδηγού ΤΑΧΙ

Με διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων,  η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 29άχρονου ηθοποιού για απόπειρα βιασμού αυτοκινητιστή.

Screenshot_20181122-014023_Messenger

Τελειόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, ο Γιώργος  Καρκας, είναι ο άνδρας σε βάρος του οποίου νεαρος αυτοκινητιστής, 24άχρονος οδηγός ΤΑΧΙ, υπέβαλε μήνυση στην Αστυνομία, καθως επιβιβάστηκε ως πελάτης στο όχημά του, και ενήργησε σε βάρος του ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 29άχρονος ηθοποιός, επέλεξε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον 24άχρονο οδηγό ΤΑΧΙ για να τον μεταφέρει από το κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του Γκύζη.

Ο 24άχρονος αυτοκινητιστής, παρέλαβε τον “πελάτη”, ο οποίος κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Όπως κατέθεσε  ο οδηγός, είχε αποσπασματικές εικόνες για όσα συνέβησαν στη διαδρομή. Σύμφωνα με την καταγγελία Ο 29άχρονος φέρεται να έριξε στον καφέ του αυτοκινητιστή «υγρό» σκεύασμα προκαλώντας του απώλεια συναίσθησης στο χώρο, ο νεαρός οδηγός βρέθηκε σε πλήρη αδυναμία να αντιδράσει, και στη συνέχεια τον βίασε.

Ο 24άχρονος θυμάται και καταθέτει ότι ο 29άχρονος λιποθύμησε και τον μετέφερε στο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και ο ίδιος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η ΕΛΑΣ έδωσε διάταξη δημοσιοποίησης στοιχείων (21/11), με σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

21112018gadadhmosiopoihsh002

Πρόκειται για 29άχρονο ηθοποιό  ο οποίος συνελήφθη (13/11) στους Αμπελόκηπους, ΚΑΡΚΑ Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.