Συνέλαβαν την καταζητούμενη για τρομοκρατία, Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, συνελήφθη τα ξημερώματα (03/03) στη Σαλαμίνα, η 22άχρονη καταζητούμενη Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ.

image

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η 22άχρονη καταζητούμενη Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, εντοπίσθηκε στην περιοχή Περιστέρια Σαλαμίνας, πίσω από τον Άγιο Νεκτάριο στο σπίτι της μητέρας του συντρόφου της κατάδικου τρομοκράτη για τη ΣπΦ με τον οποίο η 22άχρονη διατηρούσε επισκεπτήριο στις Φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής εντοπισε και πραγματοποίησε επιχείρηση σύλληψής για την 22άχρονη καταζητούμενη, τα ξημερώματα. Σύμφωνα με Αστυνομικές διαρροές, τα μαλλιά της είναι καστανά, ενώ έφερε πλαστό ΔΑΤ, με ομόηχο στην εκφορά ονοματεπώνυμο στα στοιχεία 26άχρονης η οποία εντοπίσθηκε και έχει προσαχθεί στο ίδιο σπίτι.
Είχε προηγηθεί η σύλληψη (01/03) 36άχρονης η ποια φέρεται να διατηρούσε επαφές με την 22άχρονη Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, στην οποία είχε ενεχειρίσει χρηματικό ποσό 6.000ευρώ καθως ειχε προηγηθεί και η σύλληψη του “Ιάσωνα” και ενός ακόμα ατόμου, σε Αγιο Δημήτριο και Γαλάτσι, για συμμετοχή στο σχέδιο απόδρασης “Γοργοπόταμος”, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Από Αστυνομικές πηγές, επικοινωνία με άτομα τα οποία ενεπλάκησαν στις προανακριτικές πράξεις, συνδρομή και συμμετοχή σε τρομοκρατικές δράσεις προσδιορίστηκε ο χώρος που είχε καταφύγει η 22άχρονη καταζητούμενη. Τα ξημερώματα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, την εντόπισαν, προσήχθη ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη η καταζητούμενη Αγγελική ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ. Οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ αναμένεται να παραπεμφθεί στον Ειδικό Εφέτη προς εκτέλεση εντάλματος σύλληψής της το οποίο εκκρεμούσε.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport