Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής με το Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρη Γαλάνη

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Δημήτριο ΓΑΛΑΝΗ.

Τα θέματα της συζήτησης ήταν μεταξύ άλλων η ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, και  η παραχώρηση οικήματος προκειμένου γίνει η μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Φιλοθέης-Ψυχικού.  

      Ο Δήμαρχος τόνισε ότι υπάρχει καθημερινή συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης-Ψυχικού για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα των συναδέλφων όσο και στην βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου. 

     Για το θέμα της παραχώρησης οικήματος μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να παραχωρηθεί δωρεάν οίκημα στην Ελληνική Αστυνομία, το οποίο θα στεγάσει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β/Α Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Φιλοθέης-Ψυχικού.

    Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία της Φιλοθέης-Ψυχικού λειτούργημα που επιτελούν, υπογραμμίζοντας ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας στην διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών”.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση – επιστολή της Ένωσης