Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, θα έχουν οι γονείς του κατάδικου αντιεξουσιαστή απεργού πείνας

Ύστερα από αίτημα του δικηγόρου του κατάδικου και υπόδικου αντιεξουσιαστή απεργού πείνας, Φρ. Ραγκούση, συνάντηση με τους γονείς του θα έχει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, οι γονείς του καταδικου αντιεξουσιαδυη απεργού πείνας Γιωργος Ρωμανος και Παυλινα Νασιουτζικ, θα συναντηθούν με τον Αντώνη Σαμαρά (08/13-11.00) κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορος του γιου τους. 
Ωστοσο με ιδιόχειρο σημείωμά του αντιεξουσιαστή απεργού πείνας, που διάβασε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης εξέφρασε τη διαφωνία του, στο ραντεβού που ζήτησαν και έκλεισαν οι γονείς του, με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Δηλώνω σε όλους τους τόνους ότι το αίτημα των γονιών μου νσ συναντησει το Σαμαρά είναι κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετο. Προφανώς κατανοώ την αγωνία τους γιατί κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί τους.Ομως ο Σαμαράς έχει πλήρη γνώση των γεγονότων και δε χρειάζεται κανένα «πυροσβεστικό ραντεβού»για καταστάσεις που γνωρίζει και επικροτεί » καταλήγει.
image

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport