Συνάντηση με Δημάρχους της Δυτικής Αττικής

Η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, με δημάρχους των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας.

FB_IMG_1527773593985

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στις περιοχές των δήμων.
Μετείχαν ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο δήμαρχος Ιλίου κ. Νικόλαος Ζενέτος, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας, ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ. Νικόλαος Σαράντης και ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης.
Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχαν ο Αναπληρωτής Υπουργός και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ενώ από την Ελληνική Αστυνομία ο Αρχηγός, ο Υπαρχηγός, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση θα εξεταστεί στις αρχές του επόμενου μήνα.