Στον ήρωα πιλότο Κ.Πανανά “..Στο μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου… θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του.. μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!”

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη στο μοιραίο ελικόπτερο Agusta Bell που κατέπεσε στην Κίναρο, δώδεκα ημέρες αργότερα, έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους.

Η Μαριάννα Πανανά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει το όνομα του μπαμπά του.. Κωνσταντίνος.
Ο γυναικολόγος-μαιευτήρας Δημήτρης Κακαλέτρης, στα χέρια του οποίου κρατησε το νεογέννητο στο προφίλ του στα κοινωνικά μέσα ανήρτησε φωτογραφία και ένα μήνυμα, για το φίλο του, το συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου το οποίο κατέπεσε  (11/02) στην νήσο Κίναρο, Κωσταντίνος Πανανά.

«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό…την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα…κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου…τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο….να μας προστατεύει ήταν!
Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου… θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!
Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!
Δημήτρης Κακαλέτρης»

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=911524135611623&substory_index=0&id=465371186893589