Στον Εισαγγελέα ο Αλβανός συζυγοκτόνος

Υπό αυστηρά  μέτρα ασφαλείας, η μεταφορά στα Δικαστήρια Πολυγυρου, του 33άχρονου Αλβανού συζυγοκτόνου, ο οποίος εντοπίσθηκε μετά από 18ημερες αναζητήσεων.

image

Στον εισαγγελέα Πολυγύρου παραπεμφθηκε για να απολογηθεί ο 33άχρονος Αλβανός ο καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της εν διαστάσει συζύγου του, ανήμερα των Θεοφανίων και την αρπαγή του 4άχρονου γιου τους Φοίβου.
Καταζητούμενος 18 ημέρες εντοπίζεται σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμύλια Χαλκιδικής,
Ο μικρός Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του, παραμένει προληπτικά σε νοσοκομείο, ενώ παιδοψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός τον υποστηρίζουν.
Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος φέρεται πως κατέθεσε ότι επιχείρησε να εγκαταλείψει τον νομό Χαλκιδικής, ωστόσο η Αστυνομική επιχείρηση αναζητησης του τον απετρεψε.
Ο Αλβανός Κλωντ, (24/01-11.00) εντοπίστηκε σε παράπηγμα, όπου είχε περάσει την προηγούμενη νύχτα μαζί με τον 4αχρονο γιο του. Συμπατριώτες του, εντόπισαν ίχνη φωτιάς έξω από την εγκατάσταση, πλησίασαν στο σημείο, και είδαν τον 33άχρονο με το ανήλικο αγόρι. Ένας από τους Αλβανούς, φέρεται να έστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, η οποία με τη σειρά της ήρθε σε επικοινωνία με τον παππού του μικρού Φοίβου, και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί που συνέβαλαν τον Αλβανό καταζητούμενο ο οποίος δεν προέβαλε καμία αντίσταση.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport