Στο Κέντρο Επιχειρήσεων, φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ, για ευχές στην αλλαγή του χρόνου

Αλλαγή του χρόνου στο Κέντρο της Άμεσης Δράσεις με την παρουσία της φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ τα πληρώματα της νυχτερινής βάρδιας άκουσαν τις ευχές από τον ασύρματο

Σχεδόν ένα τέταρτο πριν την αλλαγή του νέου χρόνου (31/12 2020), ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στο Μέγαρο της Λ.Αλεξάνδρας.

Με την παρουσία της φυσικής ηγεσίας των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Αττικής, αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς της Ά αλλαγής, οι οποίοι εκτελούσαν νυχτερινή υπηρεσία κατά την αλλαγή του χρόνου.

Στο μήνυμά του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επεσήμανε:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους σας, σε εσάς, στις οικογένειές σας, τα παιδιά σας, να είστε όλοι ευτυχισμένοι, γεροί και δυνατοί.

Το 2020 μας βρήκε για πολλούς μήνες στους δρόμους, στον Έβρο και μετά με την πανδημία βρεθήκαμε στους δρόμους και εξακολουθούμε και σήμερα και βοηθάμε τους πολίτες, προσπαθούμε να σταματήσουμε την πανδημία.

Να συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια, είστε όλοι αξιέπαινοι, είστε οι μικροί ήρωες της εποχής, γράφετε ιστορία και τους επόμενους μήνες θα είμαστε παρόντες για να απαλλαγούμε από ένα μεγάλο κακό που βρήκε την Ελλάδα και την ανθρωπότητα.

Εύχομαι σε όλους σας να είστε υγιείς, δυνατοί, ευτυχισμένοι.

Εμείς, η Ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Ηγεσία της Αστυνομίας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να βελτιώσουμε την ζωή σας, τις συνθήκες της δουλειάς σας και να αισθάνεστε όλοι ευτυχισμένοι.

Καλή χρονιά, καλή δύναμη με υγεία.»

Στη συνέχεια, στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύει καθημερινά ότι βγαίνει νικητής στη μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

Ο επαγγελματισμός, η υπευθυνότητα, η συνέπεια και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχουν τον κάθε συνάδελφο εντείνουν το αίσθημα εμπιστοσύνης του πολίτη προς την Ελληνική Αστυνομία και την αποστολή της.

Εμπιστοσύνη που είναι πλέον πραγματικότητα μετά από μια χρονιά κατά την όποια το Σώμα επέδειξε ότι είναι παρόν, με τη συμβολή του καθενός από εσάς.

Σήμερα πρώτη μέρα του 2021 σας βρίσκει στην πρώτη γραμμή έξω στον δρόμο, διπλά στον πολίτη, μακριά από τις οικογένειές σας και μακριά από την θαλπωρή του σπιτιού σας.

Σας ευχαριστούμε που είστε διπλά στον πολίτη κάθε στιγμή.

Σας ευχαριστούμε που στις ιδιάζουσες συνθήκες, που βιώνουμε στη μάχη με τον κορωνοϊό, είστε εγγυητές επιστροφής στην κανονικότητα.

Σας ευχαριστούμε που απλόχερα και αγόγγυστα διαφυλάττετε με το έργο σας το αγαθό της ασφάλειας.

Σε όλους εσάς εύχομαι το 2021, να συνιστά εφαλτήριο αισιοδοξίας, ελπίδας και δημιουργικότητας με προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και ασφάλεια.

Χρόνια πολλά, καλή και αισιόδοξη χρονιά.»