Στο Γεωπονικό κρυμμένος ο συνεργός στην απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής

Στις τουαλέτες της Γεωπονικής Σχολής, εντοπισε καθαρίστρια όπλο, το οποίο εξετάζεται να ανήκει στο συνεργό στην απόπειρα ληστείας  της χρηματαποστολής για την οποία συνελήφθη ο 25άχρονος.

Στο Γεωπονικό κλιμάκιο της ασφάλειας διεξάγει έρευνες στην έκταση 300 στρεμμάτων, που εκτείνεται η Σχολή μετά την ανεύρεση ενος Zastava, και γεμιστήρα με σφαίρες, καθώς και καπέλου τζόκει, από καθαρίστρια σε καλαθάκι απορριμάτων τουαλέτας κτηρίου απέναντι από το σημείο που διαπράχθηκε η ληστεία στη Γεωπονική Σχολή.

Κατα την έρευνά τους οι Αστυνομικοί εντοπισαν επισης βαριοπούλα και ένα κινητό σε κάδο της Γεωπονικής Σχολής. Εξετάζεται να ανήκει στο συνεργό του συλληφθέντα της ληστείας, ο οποίος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Εν τω μεταξύ τo DNA και τα αποτυπώματα του 25χρονου ληστή, ο αδερφός του Φοίβος Πούλιος Χαρίσης έχει καταδικαστεί για ληστείες στον Πυργετό της Λαρισας και στο Βελβεντό Κοζάνης ενω κατηγορηθεί για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-απο την οποία ειχε απαλλαγεί-αναμένουν τα στελεχη ειδικών υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να συγκριθούν με «ορφανά» γενετικά ευρήματα από τις εννέα τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων επτά μηνών αλλά και με άλλα αταυτοποίητα σε κρησφύγετα της οργάνωσης. Ωστόσο ο 25άχρονος τηρεί αρνητική στάση και δήλωσε μόνο το όνομά του και τον τόπο κατοικίας του.

Οι αρχές εξετάζουν τις κινήσεις και τις επαφές του 25άχρονου καθώς ο ίδιος τηρεί αρνητική στάση και δήλωσε μόνο το όνομά του και τον τόπο κατοικίας του- δεν είχε απασχολήσει εως τωρα- ενώ έρευνες διεξάγονται σε οικίες και σε χώρους που είχε παρουσία, ενω εντοπίζεται με συμμετοχές σε συγκεντρώσεις συμπαράστασης για κατηγορούμενα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

O 25άxρονος οδηγείται (11/05) στον Εισαγγελέα.