Στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο ο Θέμης Αδαμαντίδης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του

Αντιμέτωπος με το Αυτόφωρο Τριμελές ο Θέμης Αδαμαντίδης παρουσιάστηκε μαζι με το δικηγόρο του , κατηγορούμενος απο την (πρωην) σύντροφό του, για ενδοοικογενειακή βλάβη και απειλή

Μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε ο λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, πέρασε (04/07-14.00) την πύλη των Διαστημικών της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής (01/07) για ξυλοδαρμό τα ξημερώματα (30/06-01.30) της Πέμπτης, 30 Ιουνίου σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Ποινική Δίωξη για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του, δικάζεται από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Το Δικαστήριο  τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του κάτω από 100 μέτρα ενώ του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του, ισχυρίζεται πως είναι το θύμα και η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Επίσης διαψεύδει το βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο έχει καταγραφεί ο ξυλοδαρμός, της Βαρβάρας Κίρκη.