Στις Δικαστικές Αρχές ο 29άχρονος Κωσταντίνος Γ. για την υπόθεση των τρομοπακέτων

Ενώπιον του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή μετήχθη ο 29άχρονος, Κωνσταντίνος Γ., καθως φέρεται να συνδέεται με την αποστολή παγιδευμένων με εκρηκτικά δεμάτων , μεταξύ άλλων και στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον περασμένο Μάιο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. “Αλληλέγγυοι” στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Περίπου 50άτομα του “χώρου” και “αλληλέγγυοι” βρίσκονται (29/10-13.00) στο κτήριο 2 των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων καθώς είχε προγραμματισθεί η μεταγωγή του 29άχρονου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (28/10) στην οδό Αλκαμένους 4, πλατεία Αττικης, σε επιχειρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για συμμετοχή και ένταξη σε ΤΟ.

Ο 29άχρονος για τυπικούς λόγους της νομικής διαδικασίας, οδηγήθηκε στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή, για την ενεργοποίηση του εντάλματος σύλληψής του και όπως αναμένεται ζητήσει προθεσμία, για να απολογηθεί .

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν έχει αναφερθεί στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει στις Δικαστικές Αρχές, καθώς εκτιμάται ότι οι δύο υποθέσεις μπορεί να συνεννοηθούν και να απολογηθεί από κοινούν ενώπιον του Εφέτη κ.Νικολόπουλου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ο 29άχρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την απαγγελία σε βάρος του  των κατηγοριών μεταξύ άλλων και για το οπολοστάσιο, που βρέθηκε να κατέχει κατά τη σύλληψή του και το κατηγορητήριο όπως τελικά θα διαμορφωθεί.