Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσχοβισί

Στο Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, για επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Για διήμερη επίσημη επίσκεψη  (02-03/07) ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, θα βρίσκεται στην Αθήνα, με την επίσκεψη του, να σχετίζεται άμεσα με τις αποφάσεις του Eurogroup.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων προσγειώθηκε λιγο πρις τις 22.00 το βραδυ της Δευτέρας (02/07) στο Ελ.Βενιζέλος και με τα τρία συνοδευτικά του και την συνδρομή της ΕΛΑΣ, αναμένεται σε επίσημη συνάντηση .

Όπως έχει γίνει γνωστό, απο το προγραμμα που θα ακολουθήσει, εκτός από τις επαφές που θα έχει με την πολιτική ηγεσία της χώρας, θα ενημερώνει και τη Βουλή των Ελλήνων για όσα έλαβαν χώρα στο Λουξεμβούργο και όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που σημειώνει ότι «η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο».

Ο Πιερ Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Παράλληλα, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά.

Την Τρίτη (03/07) θα μιλήσει ενώπιον της Βουλής και θα ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων.