Στη Νάουσα η τελευταία διαδρομή του ΔΙΑΣ Βαγγέλη Νοϊδη- Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο συνοδός του δικύκλου

Στη Νάουσα, η τελευταία διαδρομή για τον 33άχρονο ΔΙΑΣ Βαγγέλη Νοϊδη

Στις δώδεκα το μεσημέρι (11/09-11.00) στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στη Νάουσα, η νεκρώσιμη ακολουθία του Βαγγέλη Νοϊδη , ο οποίος τραυματίσθηκε βαρύτατα και κατέληξε στα τραύματά του, στο Νοσοκομείο . Στην τελευταία του διαδρομή του 33άχρονου μοτοσικλετιστή της Ομάδας ΔΙΑΣ, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην παραλιακή λεωφόρο, εν ώρα υπηρεσίας, θα τον συνοδεύσουν η σύζυγος και το νήπιο αγοράκι τους, συγγενείς συνάδελφοι και φίλοι του .

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ νοσηλεύεται και ο 25άχρονος συνοδός του δικύκλου από την Ελασσόνα. Οι γιατροί τον έθεσαν σε καταστολή υπεβλήθη σε τρία χειρουργεία και νοσηλεύεται σε  ενώ έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες, θωρακικές κακώσεις και συντριπτικό κάταγμα στο μηριαίο οστό. Το πλήρωμα του έτερου δικύκλου της ομάδας, βρίσκεται σε ψυχολογικό σοκ και αδυνατούν να περιγράψουν το τροχαίο των συναδέλφων τους. Από την πρώτη στιγμή τους αφαιρέθηκε ο οπλισμός, ενώ τους παρασχέθηκε ψυχολογική στήριξη από τον Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ Για τις συνθήκες  του δυστυχήματος, τη διερεύνηση έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας.