Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλίας ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος

Συναντήσεις και συσκέψεις με το Γενικός Περιφερειακό ΑΔ Θεσσαλίας και Αξιωματικούς των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων,  είχε σε επίσημη επίσκεψη του ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (07/07), ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης, και τον υποδέχθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.

Ακολούθησε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός, ο Βοηθός αυτού, Ταξίαρχος Βασίλειος Καραΐσκος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Αναπλ. Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Ντιζές και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτριος Μήτραινας.

Κατά τη σύσκεψη αναλύθηκαν ζητήματα αναφορικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, καθώς και την καλύτερη δυνατή αστυνόμευση όλων των περιοχών της Θεσσαλίας, ενώ επιπλέον, ο κ. Επιθεωρητής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν το προσωπικό των τοπικών Υπηρεσιών.

Απώτερος στόχος είναι η συνεχόμενη αναβάθμιση του παραγόμενου αστυνομικού έργου, με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας. Ακολούθησε συνάντηση με τις συνδικαλιστικές ενώσεις-σωματεία αστυνομικών Θεσσαλίας.