Λάρισα: Καταδικάστηκε αστυνομικός,  για ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τη σύζυγό του γιατί «αγόρασε τις ακριβές πάνες»

Απρόσμενες διαστάσεις πήρε συζυγικός καβγάς, με αφορμή τις πάνες του μωρού της οικογένειας, με μήνυση της συζύγου συνελήφθη ο αστυνομικός πατέρας και καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο

Το ενδοοικογενειακο επεισόδιο ειχε αφορμή τις μωρουδιακές πανες, καθώς ο 45χρονος αστυνομικός απείλησε τη 42χρονη σύζυγό του, η οποία με τη σειρά της του υπέβαλλε μήνυση. Ο αστυνομικός συνελήφθη και καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Ο 45χρονος, όπως κατέθεσε η σύζυγός του (07/07), αγόρασε «τις ακριβές πάνες και όχι αυτές της προσφοράς για το μωρό τους». Αυτό στάθηκε αφορμή για να προχωρήσεισε εξύβριση και απειλή.

«Ατυχές», χαρακτήρισε το περιστατικό στην απολογία του ο 45χρονος κατηγορούμενος, διαβεβαιώνοντας ότι «δεν θα ξανασυμβεί». Ο Πρόεδρος  του Δικαστηρίου επεσήμανε τον ρόλο του αστυνομικού και πως δεν θα πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με την οικογενειακή του ζωή. Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την αθώωση του 45χρονου για την παράνομη οπλοφορία, αλλά την ενοχή του για απειλή από αστυνομικό με πυροβόλο όπλο και για απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ένοχο τον 45χρονο αστυνομικό για τις κατηγορίες επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή.

_______________

* onlarissa