Σταμάτα, Αττικής: «Έσφαξα στη μπανιέρα το Σατανά»

Δράστης και αυτόχειρας ό σύντροφός της 40άχρονης, η οποία εντοπίσθηκε νεκρό με τραύματα από ψαλίδι μέσα στη μπανιέρα της μονοκατοικίας στην οποία διέμεναν .

Ο δράστης, ηλικίας 52ετών, Νίκος Ζήσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ύστερα από καβγά με τη 40άχρονη επι επτά χρόνια σύντροφό του, της προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα με ψαλίδι. Στη συνέχεια επιχείρησε αυτοχειρία και την επήρρεια χαπιών τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών

«Έσφαξα το Σατανά στη μπανιέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 52άχρονος στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και άμεσα πλήρωμα μετέβη για να εξακριβώσει τι συνέβαινε στη μονοκατοικία της οδού Αγ.Φανουρίου, στην περιοχή της Σταματάς Αττικής.

Οι Αστυνομικοί  εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα στην μπανιέρα και το δράστη αναίσθητο. Ο 52άχρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Σισμανόγλειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο δράστης, σύμφωνα με γείτονες του, ήταν άνεργος τα τελευταία χρόνια και λάμβανε καθημερινά συσσίτιο απο τον Ιερο Ναο Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη ενώ δήλωνε ότι έκανε προσπάθειες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια.