Η καταγγελία με βίντεο παρωδία της ΕΕΤΕ ΟΤΕ υποβλήθηκε σε “λογοκρισία” από τον ΟΤΕ

Η ευρηματική καταγγελία της ΕΕΤΕ ΟΤΕ για τις συλλογικές συμβάσεις, προκάλεσε την αντίδραση του ΟΤΕ. Υστερα από την αλληλεπίδραση και τη δημοσιότητα που έλαβε η φίμωση του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων, ο Οργανισμός αναγκάστηκε να άρει την απαγόρευση .

Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο ΟΤΕ δημοσιοποίησε το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό του σποτ, “Ένας κόσμος  καλύτερος χωρίς ανιστόρητες” για την COSMOTE, στη διαδικτυακή πλατφόρμα του You Tube και τα media.

Η αντίδραση της ΕΕΤΕ ΟΤΕ ήταν άμεση, και τη Δευτέρας (12/03), δημοσιεύει βιντεο- παρωδία του διαφημιστικού του ΟΤΕ, με τίτλο “ΕΕΤΕ ΟΤΕ Ένας κόσμος, καλύτερος για όλους _Μια βιωματική άσκηση για τις ανισότητες στον ΟΤΕ”, όπως το εμπνεύστηκε ο συνδικαλιστικός φορέας των εργαζομένων .

Mε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα  ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕ ΟΤΕ, Σταύρος Μηλιώνης, ενημερώνει σχετικά με την καταγγελία, βίντεο- παρωδία, του συνδικαλιστικού φορέα για τα αιτήματα των εργαζομένων. “Το  video της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ που στην ουσία διασκευάζει το υπάρχον της Cosmote, με βάση τα αιτήματα μας. Τώρα τέλος στις διακρίσεις στον ΟΤΕ #ginetai_ote”, σημειώνει χαρακτηριστικά και παραθέτει τον σύνδεσμο .

Ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης (14/03) ύστερα απο καταγγελία του ΟΤΕ, το βίντεο παρωδία της ΕΕΤΕ ΟΤΕ, μπλοκάρεται και κατεβαίνει από την ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς θεωρήθηκε “υποκλοπή πνευματικών δικαιωμάτων” του βίντεο της COSMOTE .

FB_IMG_1521060274880

“Mε συνοπτικές διαδικασίες η Cosmote μπλοκάρει το video μας στο youtube, επικαλούμενη “πνευματικά δικαιώματα”.
Φιμώνει τη φωνή των εργαζομένων. Θα υπάρξει απάντηση!

Προς το παρών απολαύστε το video όσο προλαβαίνετε από το Vimeo” επανέρχεται ο πρόεδρος της ΕΕΤΕ ΟΤΕ Σταύρος Μηλιώνης καταγγέλλοντας την απόφαση του ΟΤΕ  και παραθέτει το σύνδεσμο σε άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα.

https://vimeo.com/259748218?ref=fb-share

 

 

 

Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας (14/03) ύστερα από αλληλεπίδραση στα κοινωνικά δίκτυα και τη δημοσιότητα που έλαβε η “φίμωση” του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων, ο ΟΤΕ ήρε την απαγόρευση και το βίντεο παρωδία ανέβηκε και πάλι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

“Πρυτάνευσε η λογική και η Cosmote απέσυρε την καταγγελία και το video μας είναι ξανά στον άερα. Μπορούμε #ginetai_ote” ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΕΕΤΕ ΟΤΕ, παραθέτοντας εκ νέου το σχετικό σύνδεσμο.