Στα ίχνη του δολοφόνου της 32άχρονης Εφοριακού, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας

Τα κίνητρα του δράστη, οι επαφές της 32άχρονης εφοριακού, οι λογαριασμοί της στα κοινωνικά δίκτυα μεταξύ αλλων εξετάζονται στο τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ώστε να αποκαλύψουν το δράστη του εγκλήματος της άγριας δολοφονίας της νεαρής εφοριακού.

Προσωπικό μένος ή διαταραγμένη προσωπικότητα, εξετάζουν οι Αστυνομικοί που ερευνούν το άγριο έγκλημα με θύμα την 32άχρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια. Οι 14 μαχαιριές, στο στήθος, την πλάτη, την κοιλιακή χώρα, αμυντικά τραύματα στα χέρια, και το πρόσωπο, που κατάφερε ο δράστης στην 32άχρονη Δώρα Ζεμπέρη ενδεικτικά της πάλης που προηγήθηκε της άγριας δολοφονίας της.

Προσωπικά κίνητρα, επίθεση ψυχοπαθούς ακόμη και το ενδεχόμενο της ληστείας μετά φόνου εξετάζει η Ασφάλεια

Σύμφωνα με τα ευρήματα στη σκηνή εγκλήματος και την έκθεση του ιατροδικαστή, ο δράστης αιφνιδίασε τη νεαρή γυναίκα στον τάφο παιδικού της φίλου, Γιάννης Καυκιάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από σχεδόν έξι μήνες σε εργατικό δυστύχημα.

Ακολουθεί πάλη του δράστη με τη νεαρή γυναίκα να αμύνεται. Τα λουλούδια που ήθελε να τοποθετήσει σε βάζο στον τάφο του φίλου της και το μπουφάν που κρατούσε η Δώρα Ζέμπερη. Ωστόσο κατά την αυτοψία στη σκηνή εγκλήματος, οι Αστυνομικοί δεν εντόπισαν τα προσωπικά αντικείμενα της 32άχρονης, με την εκτίμηση κατά την απομάκρυνσή του ο δράστης να τα πήρε μαζί του. Δεν εντοπίσθηκε όμως ούτε το μαχαίρι του εγκλήματος παρά τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Η νεαρή γυναίκα εντοπίζεται αρχικα απο πολιτη ο οποιος ενημερώνει τον εφημέριο του Ναού, και αμαγνωρίζει την 32άχρονη, σε απόσταση τουλάχιστον 80 μέτρων από το σημείο της αρχικής επίθεσης να καλεί σε βοήθεια, από τα αιματηρά εντυπώματα στη σκηνη εγκληματος. Η νεαρή Εφοριακός, σύμφωνα με τον ιερέα, “ψέλλισε” σε βοήθεια και κατέληξε στο σημείο.

Βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εξετάζει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής

Σε βιντεοληπτικό υλικό η νεαρή εφοριακός διακρίνεται να περπατάει κατά μήκος του πεζοδρομίου της Λ.Ηρακλείου πριν μπει στο κοιμητήριο χωρίς να προκύπτει η παρουσία κάποιου άλλου προσωπου να την ακολουθεί.

Σε άλλο βιντεοληπτικό υλικό απο κάμερα πρατηριου υγρών καυσίμων, καταγράφεται πάλι η 32άχρονη να περπατά και να κατευθύνεται προς το Νεκροταφείο ενώ δεν προκύπτει να ακολουθείτε από άλλο άτομο.

 

Οι επικοινωνίες στο κινητό της 32άχρονης Εφοριακού και οι επαφες της στα κοινωνικά δίκτυα, από την άρση απορρήτου, στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, θα επιχειρήσουν να ανακτήσουν τις τελευταίες επικοινωνίες της, σε αναζήτηση ενδεχομένως ύποπτων  μηνυμάτων σε αυτές.

Αναφορές στους Αστυνομικούς που χρειάζονται την υπόθεση προσδιορίζουν άτομο που είχε επικοινωνία με την 32άχρονης ωστόσο η ειδισ τον ειχε απορρίψει ερωτικά, με φίλους και συνεργάτες της απο την Υπηρεσια της να μεταφέρουν στους Αστυνομικούς την εικόνα ότι το τελευταίο διάστημα η 32άχρονη, ήταν αναστατωμένη και ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Οι Αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ενώ μαρτυρικές καταθέσεις και ευρήματα από τη σκηνή εγκλήματος εξετάζονται σχολαστικά προκειμένου να προσδιοριστεί ο δράστης της δολοφονίας και να εξιχνιαστει ο φόνος της 32άχρονης.