“Στα έκτροπα, όλοι κάθονται σιωπηλοί, αγνοώντας ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές”

Τα έκτροπα από οργανωμένες ομάδες στον τελικό βόλεϊ γυναικών για άλλη μια μέρα φέρνουν στο προσκήνιο την αδυναμία της Πολιτείας να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, επισημαίνει Αστυνομικός * της ΥΑΤ Θεσσαλονίκης.

“24 ώρες μετά τα χθεσινά έκτροπα και οι κάφροι συνεχίζουν να δρουν ανεξέλεγκτα, σε άλλο σημείο, με άλλα χρώματα, αλλά με το ίδιο μένος

Αυτήν την φορά στο βόλλεϋ, χωρίς οπαδούς και των δύο ομάδων, τόλμησαν οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν και δέχθηκαν δολοφονικές επιθέσεις.

Υπάρχει κράτος ή όλα πάνε στον αυτόματο;;; Αναφέρομαι συγκεκριμένα στα γήπεδα και λέγοντας πολιτεία δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην Κυβέρνηση, Δεν κάνω πολιτική συζήτηση. Άλλωστε αυτά συμβαίνουν την τελευταία 30ετία και ακόμα ψάχνουμε για λύσεις. Δεν είδα ούτε έναν πολιτικό να βγαίνει και να καταδικάζει τα χθεσινά και τα σημερινά (λογικά κανείς δεν θα βγει) έκτροπα. όλοι κάθονται σιωπηλοί, αγνοώντας ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Τόση αναισθησία.

Έστω μία τοποθέτηση και μία αντίδραση της Πολιτείας για όλα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της ντροπής, γιατί η παραίτηση είναι όνειρο θερινής νυχτός”, σχολιάζει ο Θοδωρής Τσαϊρίδης, της ΕΝΑΣΥ ΘΣΝ