ΣΠΠΥΝΕ Καθαρή Εκπροσώπηση- Ανακοίνωση

Ανακοίνωση τής καθαρής Εκπρόσωπης πυροσβεστών Νοτιοδυτικής Ελλάδας Ιονίων Νήσων

Το κείμενο όπως έχει κοινοποιηθεί (διατηρεί την αρχική ορθογραφία και σύνταξη)

Πάτρα 3 Ιανουαρίου 2020

Συνάδελφοι συνάδελφησες,
Σε ενέργειες για ουσιαστικά ζήτηματα χωρίς σκοπιμότητες επιδιώκουν οι άνθρωποι τις καθαρής Εκπρόσωπης μέσα στο επόμενο μεσοδιάστημα και με την ευκαιρία τις νέας χρονιάς δείχνωντας ξεκάθαρα πως είναι στον παλμό των ζητημάτων όλων των πυροσβεστών…
Σας κάνουμε γνωστό ότι επεξεργαζόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδελεχή έρευνα με τρόπο το σχέδιο νόμου όπου επιζητεί ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής προστασίας κ. Χαρδιαλια ώστε να κατάτεθει αντιπρόταση σε όποια σημεία χρειάζονται, Εν συνεχεία θα κατατεθεί υπόμνημα προσωπικά στον Γενικό Γραμματέα από την καθαρή Εκπροσώπηση όπου θα ξετυλίγεται ξεκαθαρα οι διαφωνίες μας . Αμέσως μετά την κατάθεση θα γίνει γνωστό σε όλους μας ..
Καθώς με αυτήν εδώ την ανακοίνωση κάνουμε γνωστό να ξεσηκωθούν όλες οι υγιές ομάδες Εκπρόσωπης ώστε να κινηθούμε σε μια κοινή γραμμή ανυποχώρητοι στα ουσιαστικα ζήτημα μας .

– Άμεσα αύξηση των αποδοχών των πυροσβεστών 20%

– Επιφυλακες χρόνος εργασίας και άμεση αποπληρωμή διότι με ρεπό ο πυροσβέστης δεν πάει Σούπερ μάρκετ για την οικογένεια του

– Άμεση καταβολή των οφειλομένων Θα ασκήσουμε την Εκπρόσωπηση όπως ακριβώς την έχει αναγκαιότητα ο πυροσβέστης και όχι ο κάθε παραγωντας για δικό του όφελος η μία μόδας ολίγων.
– Αλλαγες στο καθεστώς Μεταθέσεων δεν υφίσταται να γίνουν αν δεν αλλάξει το οργανόγραμμα..
Έτσι όπως τα έχουν κάνει οι καθεστωτικές νοοτροπίες των ανθρώπων που για χρόνια ασκούν Εκπρόσωπη ιδιαίτερα στην περιφέρεια μας με προέδρους της κληρωτίδας …. Κάνοντας πράξη την γνωστή λαϊκή ρήση “Ότι δήλωσης είσαι”

Ενώ για το 24 ώρο των συναδέλφων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης πάλι άρχισαν οι σκοπιμότητες από πλευράς των επιδιώξεων του απόμαχου Συνδικαλιστικών οργανώσεων από παράγοντες που νεόκοποι ακόμα θέλουν να εκμεταλλευτούν την δήθεν επιτυχία ότι θα το παλεύουν . όμως η αλήθεια είναι ότι οι συνάδελφοι ΠΠΥ έχουν χαλαρώσει και δεν ασχολούνται με το να τους Εκπρόσωπησει επάξια υγιές Ομάδες Εκπρόσωπησης …
Ξεκαθαρα ενημερώνουμε είναι θέμα ωρών να εναρμονιστεί το ωράριο τους . κατεπείγοντος όμως αν τα ζήτηματα οι σφετεριστές Μπουν εμπόδιο σε αυτό οφείλουμε όλοι να συντονιστούμε και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά εδώ στην Νοτιοδυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου ώστε να πάρουν όλοι την απάντηση που αρμόζει ο κάθε τους για το δικό του λόγο, και κυρίως οι μεσάζοντες μεταξύ υπερεσιακων – συνδικαλιστικων παραγωντων με την εκάστοτε κυβέρνηση ανάλογα κάθε φορά.. είναι γνωστά πλεον τα παιχνιδάκια τούς ..

Η καθαρή Εκπροσώπηση Εύχεται καλή χρονιά με άνοιγμα σε όλους τους πυροσβέστες, πυροσβεστριες το 2020 αποτελεί ορόσημο στις επερχόμενες εξελίξεις ώστε να φέρουμε τις ανατροπές προς όφελος όλων των συναδέλφων μας όπως οι εξαγγελίες μας έτσι και οι πράξεις μας ανεξάρτητα από ποιος είναι η έχει την διακυβέρνηση της χώρας μας σε τέτοια ζήτηματα η πολιτική ηγεσία οφείλει αμερόληπτα να έχει την βούληση και η θέση αυτων που σας Εκπρόσωπουμε εξαιρετικά σημαντική ανεξάρτητη αμερόληπτη και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά ..

Εν αναμονή ενέργειων μας
Εκ τής καθαρής Εκπρόσωπης