Σπάρτη: Συνέλαβαν τους καταζητούμενους αντιεξουσιαστές Σακκά και Σεϊσίδη

Στα γραφεια της αντιτρομοκρατικής βρίσκονται οι αντιεξουσιαστές Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης, καταζητούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και ληστείες καθώς συνελήφθησαν στην Σπάρτη.

sta-xeria-tis-antitromokratikes-sakkas-kai-seisidis_7.w_l (1)

Αστυνομικοί της Ομάδας Δίας (04/08-16.00) στη Σπάρτη εντόπισαν στον Περιφερειακό Παλαιολόγου αυτοκίνητο μάρκας Golf το οποιο απασχολούσε ως κλεμμένο απο μέσα Ιουνίου στο Π.Φαληρο Αττικης, και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα και κάλεσαν τον οδηγό για έλεγχο.

Ο οδηγός του Golf, δε σσταμάτησ, ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή του ΚΤΕΛ με τους δυο επιβαίνοντες τρομοκράτες, Σακκά και Σεϊσίδη, να εγκαταλείπουν το όχημα και ακολούθησε πεζή καταδίωξη. Σε γκαράζ τελικά οι Αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και συνελήφθησαν, ενω προηγουμενως πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Κατά τη μεταγωγή τους με το περιπολικό οι συλληφθέντες γνωστοποίησαν την ταυτότητα τους, «είμαστε τρομοκράτες» δηλωσαν και οι Αστυνομικοί  ενημέρωσαν την αντιτρομοκρατική. Σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και ληστείες.

Ο Κώστας Σακκάς κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση “Πυρήνες της Φωτιάς” και είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους. Ο Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορείται για συμμετοχή στην ομάδα των «ληστών με τα μαύρα» και ήταν καταζητούμενος για πάνω από 10 χρόνια.