Σούρμενα: Οργανωμένη επίθεση χούλιγκαν σε περιπολικό με .. χιονόμπαλες, πυρσούς και κλωτσιές

Επίθεση οργανωμένων νερών σε διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης στα Σούρμενα, με… χιονόμπαλες, πυρσούς και κλωτσιές

Η “παρέα” των οργανωμένων νεαρών έχει βγει στην πλατεία Σουρμενων (24/01) έχει ανάψει πυρσούς, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και full face.
Στην διέλευση δίχρωμου υπηρεσιακού οχήματος οι οργανωμένοι νεροι επιτίθενται αρχικά με χιονομπαλες ενώ κάποιοι στράφηκαν με κλωτσιές στο περιπολικό.
Το περιστατικό καταγραφεί ένας άλλος νεαρός ενώ στη συνέχεια το βιντεοληπτικό υλικό διακινήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσω λογαριασμού οργανωμένων χούλιγκαν των γηπέδων, με σύνθημα, “η Καισαριανή έχει ιστορία έξω από τα χιόνια η Αστυνομία “

Ο οδηγός του δίχρωμου υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛΑΣ ανακύπτει πορεία και σταματάει ενώ ενεργεί οπισθοπορεία . Λόγω του χιονιού τα ελαστικά του περιπολικού δεν έχουν καλή πρόσφυση και το πλήρωμα ανάβει φάρο και σειρήνα, ενώ ακούγεται κάποιος να αποτρέπει του υπόλοιπους να επιχειρεί να αποτρέψει την επίθεση.  Με χαμηλή ταχύτητα ο οδηγός του περιπολικού πέρασε ανάμεσα απο τους νεαρούς και το ένστολο πλήρωμα αποχωρησε χωρις να δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο σε βάρος των αστυνομικών.