Σούνιο: Ανθρώπινα Οστά σε σάκο για περισσοτερα από πέντε χρόνια

Τις συνθήκες θανάτου και τα στοιχεια του ατόμου αναζητούν οι Αρχές, ώστε να εξιχνιασουν την υπόθεση με την ανεύρεση ταξιδιωτικού σακου με ανθρωπινα οστά .

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από περιπατητή (28/09) σε γαλαρία σπηλιάς, στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι, στο Σουνιο κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο ταξιδιωτικός σάκος στο εσωτερικό του οποίου είχαν τοποθετηθεί τα ανθρώπινα οστά καθώς και τα ευρήματα στην ιχνιλασια του χώρου, δύο αλλοιωμένες πιστωτικές κάρτες, περισυνελέγησαν για να εξεταστούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια προκειμένου να εξακριβωθεί αν σχετίζονται με οποιοδήποτε τρόπο.

Κλιμακιο του Τμήματος Διωθης Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, μετέβησαν στο χώρο

Τα οστα κατα τη μακροσκοπικη ερευνα εκτιμαται να είναι τουλάχιστον απο 5ετίας στο χωρο, αρχικά εκτιμήθηκε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για γυναικείο σκελετό λογω μακριων μαλλιών στο κρανίο ωστόσο προέκυψε εργαστηριακά ότι πρόκειται για άνδρα. Στα εργαστήρια θα ερευνηθεί να πρόκειται για εγκληματική ή άλλη ενέργεια .

Ο σκελετός μεταφέρθηκε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πρόκειται να  διενεργηθεί ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση, ωστε να υπάρξει εκτίμηση παλαιότητας των οστών, προσδιορισμός ηλικίας ή οποιοδήποτε άλλο εύρημα προσδιορίσουν τα στοιχεία ταυτότητας προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες θανάτου και να εξιχνιάσει πλήρως η υπόθεση.