Απαγωγή Λεμπιδάκη: “Γνωστοί οι δράστες.. με την αποκάλυψή τους”

Με αναφορά στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη γινεται αναφορα στην ΕΛ.ΑΣ. ότι χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με “χειρουργική ακρίβεια” αυτή την υπόθεση, με τους δράστες να ειναι γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ. ωστοσο η επιχείρηση δεν ολοκληρώθηκε.

Ολόκληρο το περιεχόμενο του email*

Αποκαλύπτουμε την αλήθεια στην απαγωγή Μιχάλη Λεμπιδάκη

Αυτά που θα διαβάσετε  δεν μπορεί κανείς να σας τα πει επίσημα . Το λόγο θα τον καταλάβετε .

Η Ελληνική Αστυνομία από τον 1ο μήνα γνώριζε τους δράστες της απαγωγής του Μιχάλη  Λεμπιδάκη τους οποίους αναζητά  πλέον μαζί με τον απαχθέντα . Ο Τρόπος εντοπισμού απλός . Φτιάχνεις μια λίστα με 150 υπόπτους και τους παρακολουθείς και στην τουαλέτα . Τη λίστα αυτήν , την  διευρύνεις και την εξειδικεύεις συνέχεια . Όταν όμως η ομάδα  της  ΕΛ.ΑΣ  που διαχειρίζεται όλη την υπόθεση ¨έφτασε¨ στους εγκεφάλους της απαγωγής , όταν έφτασε στους εντολείς , όλοι πάγωσαν .

Η σύλληψή τους θα προκαλούσε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ !!

Η σύλληψη των εγκεφάλων της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη , θα ταρακουνούσε το πολιτικό σύστημα της χώρας. Όλη η επιχείρηση  ¨μπλόκαρε ¨

Το τεράστιο ποσό που ζητούσαν οι απαγωγείς συνιστούσε και συνιστά  ¨στρατηγικό οικονομικό στόχο ¨ . Θα εξόντωνε όλη την επιχειρηματική δράση της οικογένειας αφού θα την ανάγκαζε να αποσυρθεί από συγκεκριμένη επιχειρηματική – οικονομική δραστηριότητα … αυτός είναι και ένας επιπλέον  στόχος της απαγωγής .

Τότε κρίναμε επιτακτική την παρέμβασή μας .  Πιστεύουμε  ότι δώσαμε μια άλλη  τροπή στην πρωτόγνωρη αυτή απαγωγή αφού , προκαλέσαμε την παρέμβαση της κοινωνίας , ακριβώς για να σπάσει αυτή η ¨εμπλοκή¨

Ποιοι είμαστε ;  Μια πολυμελής ομάδα ΚΑΙ εν ενεργεία αστυνομικών που σιχαθήκαμε τη διαπλοκή και τη διαφθορά τη ¨βρωμιά και τη σαπίλα ¨  και συστήσαμε την δική μας ¨ιδιαίτερη¨ αστυνομική υπηρεσία .

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο , ότι ο Περιφερειάρχης Κρήτης ζήτησε καταχειροκροτούμενος από όλους τους παρευρισκόμενους ,  από τον Πρωθυπουργό  κατά την ομιλία του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης πρόσφατα , παρουσία του μισού υπουργικού συμβουλίου , ¨να δώσει η πολιτεία επιτέλους  ένα τέλος σε αυτήν την απαγωγή ¨

Είχαν προηγηθεί οι δημόσιες επικλήσεις για το θέμα του Δημάρχου Ηρακλείου , του Μητροπολίτη Κρήτης , από φίλους ,  φορείς και προσωπικότητες της Νήσου και τώρα τελευταία και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Η λύση  συνεπώς στο γόρδιο αυτό δεσμό της απαγωγής του επιχειρηματία ¨Μιχάλη Λεμπιδάκη ¨, απαιτεί Πολιτική Βούληση

Αυτό εφεξής να το ξέρετε !!

Η Ελληνική Αστυνομία χειρίστηκε και χειρίζεται άψογα και με ¨χειρουργική ακρίβεια ¨ αυτήν  την υπόθεση , ¨παραδίδοντας μαθήματα ¨  ισορροπιών και στρατηγικής . Της καταλογίζουμε όμως μια σχετική ¨παρέκκλιση ¨ από τα υπηρεσιακά της καθήκοντα . Εσείς θα κρίνεται στο τέλος εάν , είναι ή όχι αποδεκτή.

Συνεχίζεται με εκπλήξεις …..

* ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ