Σονια Λαζαρίδου: “Γιατι ολα εδω πληρώνονται σε αυτη την ζωή!! Εύχομαι να μην τον παρει ο θεός να τον αφήσει και να βασανίζεται 7 χρονια σε ενα κρεβάτι όπως βασανίζεται ο Αδερφος μου απο τα χέρια τους”

Οι δύο Κρητικοί από τους τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας στο ξενοδοχείο Creta Marris της Χερσονήσου στο Ηράκλειο Κρήτης είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν. Ένας από τους σοβαρά τραυματίες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στο ένοπλο επεισόδιο με το βαρύτατα τραυματισμό του Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη, στα Ζωνιανά (2007). Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής του Αστυνομικού.

Ο Ειδικος Φρουρός Στάθης Λαζαρίδης, από το Τσοτύλι Κοζάνης νοσηλεύεται σε άγρυπνο κώμα από το 2007, όταν σε επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανα, δέχθηκε βολίδα kalashnikov, η ποια διαπέρασε το σασί του υπηρεσιακού οχήματος στο οπιο επέβαινε, και τον έπληξε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον βαρύτατα.
Σε μήνυμα – μέσω facebook – η αδελφή του Ειδικού Φρουρού, Σονια Λαζαρίδου, με αφορμή τον τραυματισμό ενός από τους δράστες οι οποίοι επιχείρησαν να ληστέψουν ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Χερσόνησο του Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς
image

“Γιατι ολα εδω πληρώνονται σε αυτη την ζωή!! Αυτοί οι δυο Κρητικοί πριν 7 χρονια χτυπησαν τον αδερφό μου … Τωρα ο ενας απο αυτός χαροπαλεύει στο νοσοκομείο με μια σφαίρα στο κεφάλι!! Αλλα εύχομαι να μην τον παρει ο θεός να τον αφήσει να πεθαίνει και να βασανίζεται 7 χρονια σε ενα κρεβάτι όπως βασανίζεται ο Αδερφος μου απο τα χέρια τους !! Συγχαρητήρια στην ελληνική αστυνομία !!! ” αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα της, ως σχόλιο σε ανάρτηση με αναφορά στην ένοπλη.ληστεία η Σονια Λαζαρίδου.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport