Σκαραμαγκάς: Βία και αίμα μεταξύ των λαθρομεταναστών

Βίαιες συμπλοκές και αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ λαθρομεταναστών οι οποίοι διαβιούν στο Κέντρο Κράτησης του Σκαραμαγκά.

Έντονη ανησυχία προκαλούν στις Αρχές, οι συμπλοκές και τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ των λαθρομεταναστών στα Κέντρα Κράτησης όλης της χώρας, καθώς πλέον οι διαβιούντες οδηγούνται σε συρράξεις μεταξύ τους.
Στο Σκαραμαγκά (22/11-20.50) οι υπεύθυνοι του Κέντρου Κράτησης ζήτησαν αστυνομική συνδρομή και στο χώρο μεταβαίνει διμοιρία για να επαναφέρει την τάξη.
Οι αντιπαραθέσεις και τα αιματηρά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών λαμβάνουν επικίνδυνες διαστάσεις θέτοντας σε κίνδυνο όσους βρίσκονται στο χώρο και για τους Αστυνομικούς.
Και γι’ αυτό το περιστατικό, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Ένταση σημειώθηκε και στη Δομή των Θερμοπυλών καθώς Κούρδοι και Σύροι συνεπλάκησαν μεταξύ τους, όταν λεωφορείο που αφίχθηκε στην εγκατάσταση για να μεταφερθεί τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα δεν είχε επαρκή αριθμό θέσεων.
Με τις συμπλοκές να εντείνονται και σφοδρότητα, εξετάζεται η ενοικίαση διαμερισμάτων στην πόλη της Λιβαδειάς- με τη σύμφωνη γνώμης των εκπροσώπων της Υπάτης Αρμοστίας του ΟΗΕ- ώστε οι λαθρομετανάστες να διανεμηθούν σε διαφορετικά σημεία της πόλης και να αποδυναμώσουν τις συμπλοκές μεταξύ τους.