ΣΚ Κορυδαλλού: Εκτός φυλακής για 48ώρες (παλι) ο Δ.Κουφοντίνας

Εκτός φυλακής για 48ώρες  και πάλι σχεδον μετα απο σχεδόν 4367549 ο κατάδικος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη, που εκτίει ποινή 16 φορές ισόβια στις φυλακές Κορυδαλλού, πέρασε χαμογελαστός το κατώφλι του Σωφρονιστικού Καταστήματος (09/02-09.10) και θα πρέπει να επιστρέψει στις 9.00πμ το πρωί της Κυριακής(11/02).

Η δεύτερη άδεια που χορηγείται στον ισοβίτη της 17 Νοέμβρη

Με την Εισαγγελική γνωμοδότηση η Διεύθυνση των Φυλακών Κορυδαλλού υπέγραψε θετικά στο αίτημα χορήγησης 48άωρης άδειας του κατάδικου τρομοκράτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η πρώτη άδεια που είχε χορηγηθεί στον φαρμακοχερης της 17Ν είχε προκαλέσει αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων αλλά και από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τους πρέσβεις ΗΠΑ και Βρετανίας στην Ελλάδα.

4367564

Έξω από τη φυλακή ο Έκτορας Κουφοντίνας και η Σωτηροπούλου μαζί με τη δικηγόρο του κατάδικου τρομοκράτη της 17Ν, Ιωάννα Κούρτοβικ. Ενώ “σύντροφοι” από τα παλιά και νεότεροι υποστηρικτές του μεταξύ των οποίον το ιδρυτικό μέλος της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβικωνας” οπως κσι στην πρωτη εξοδο του απο τις Φυλακές, περίμεναν για να τον συνοδεύσουν  στο σπίτι του στο Βαρνάβα, όπως και στην πρώτη άδεια του.