Στ.Διονυσίου: “Θα ζητήσω συγγνώμη γιατί μίλησα απρεπώς, να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί είπε ότι τον χτύπησα”

Ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου πέρασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

“Οταν έκανα έναν πολύ σημαντικό όρκο και ορκίστηκα στα κόκαλα του πατέρα μου, αυτό είναι ιερό για μένα και αυτό τα λέει όλα αν τον ακούμπησα ή όχι», δήλωσε ο λαϊκός τραγουδιστής πριν την εκδικαση της υπόθεσης του (09/02) στο Αυτόφωρο Μονομελες Πλημμελειοδικείο Αθηνών, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον ισχυρισμό του Αστυνομικού ο οποίος επικαλείται το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες.

«Στο δικαστήριο θα πω συγγνώμη γιατί μίλησα απρεπως. Δεν ζητάω, όμως, συγγνώμη γιατί δεν τον χτύπησα αλλά να μου ζητήσει συγγνώμη αυτός, γιατί λέει ψέματα».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ότι ο αστυνομικός επιμένει και επικαλείται το υλικό από τις κάμερες ο τραγουδιστής απάντησε «όταν έκανα έναν πολύ σημαντικό όρκο και ορκίστηκα στα κόκαλα του πατέρα μου, αυτό είναι ιερό για μένα και αυτό τα λέει όλα αν τον ακούμπησα ή όχι».

Στον λαϊκό τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας μετά από επεισόδιο που είχε με Αστυνομικό της Αμεσης Δρασης σε Μέτρα Τροχαίας (30/01) στην περιοχη της πλατείας Μαβίλη στο ύψος της Δορυλαίου .

Ο Αστυνομικός κατέθεσε μήνυση σε βάρος του υποστηρίζοντας ότι τον τραυμάτισε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του, όταν του απαγόρευσε τη διέλευση ενώ είχε αποκλειστεί με κορδέλα η Βασιλίσσης Σοφίας για τα διερχόμενα οχήματα.

Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί κατόπιν σχετικού αιτήματος που υπέβαλε στο ακροατήριο η υπεράσπιση

 

Ο Στέλιος Διονυσίου είχε ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, απόρροια προβλήματος υγείας που όπως υποστηρίζει αντιμετώπιζε, ωστόσο, αρνείται ότι παρέσυρε τον Αστυνομικό και αναφέρεται σε λεκτική αντιδικία.

4367599

Ο συνήγορος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, βρεθηκε μαζι του το πρωι (09/01) στο Αυτόφωρο Μονομελες Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Αστυνομικού Πέτρος Μαντουβαλος, ειχε αναφέρει πως εάν ο κ. Διονυσίου «ζητήσει αντρίκια και λεβέντικα συγγνώμη και ενώπιον του δικαστηρίου, όλα θα λήξουν».