ΣΚ Γρεβενών: Στις φυλακές, δηλώνει μετανιωμένος ο συζυγοκτόνος

Στις φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος Τάσος Τσιουχάρας, φέρεται να έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την κατάσταση σε βάρος του μετά τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης προφυλάκισης, με την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 40άχρονος Τάσος Τσιουχάρας, κατ ομολογιαν δράστης της δολοφονίας της συζύγου του, αναμένεται να οδηγηθεί στις Φυλακές Γρεβενών.

”Ήταν έγκλημα πάθους, ένα ερωτικό έγκλημα που δεν το σκέφτηκα και δεν το σχεδίασα. Άρχισα να σκέφτομαι τι θα κάνω το πτώμα όταν ήδη το κακό είχε γίνει” υποστήριξε προανακριτικά ο συζυγοκτόνος. “Σκότωσα τη γυναίκα μου εν βρασμώ ψυχής. Θόλωσα όταν μου είπε ότι θα φύγει και θα πάρει τα παιδιά. Τα παιδιά για μένα είναι ότι πολυτιμότερο είχα. Και την ίδια την αγαπούσα και δεν ήθελα να τη χάσω. Είχα προσπαθήσει πολλές φορές να τα βρούμε, αλλά εκείνη δεν ήθελε” .

Σύμφωνα με πληροφορίες, τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί το έγκλημα που διέπραξε. Αναμένεται να μεταφερθεί σε κελί απομόνωσης για τη δική του ακεραιότητα, το οποίο βρίσκεται υπό επιτήρηση από κάμερα ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο.

‘Όταν κατάλαβα πως ήταν νεκρή πανικοβλήθηκα. Άρχισα να σκέφτομαι πως θα κρύψω το πτώμα και πως δεν θα γίνει γνωστό το έγκλημα. Αυτό, γιατί ήξερα πως αν κάτι τέτοιο συνέβαινε δεν θα έβλεπα τα παιδιά μου. Έτσι την έθαψα στο χωράφι μου και τις επόμενες μέρες προσπαθούσα να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα” φέρεται να υποστηρίζει ο συζυγοκτόνος.

Όπως αναφέρουν, ο Τάσος Τσιουχάρας ρωτούσε πότε θα μπορέσει να δει τα παιδιά του και τι συμβαίνει με τα επισκεπτήρια στις φυλακές.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport