Σητεία: Το ζευγάρι των Βούλγαρων εκτέλεσε τον καρδιολόγο για να καρπωθούν την περιουσία και

Ο 38άχρονος εραστής, στέλεχος της Βουλγαρικης Αστυνομίας, φυσικός αυτουργός της δολοφονίας, η συνομήλική  του σύζυγος του θύματος ηθική αυτουργός της εκτέλεσης του 62άχρονου καρδιολόγου Χριστοδούλου Καλαντζάκη, στη Σητεία της Κρήτης, ομολόγησαν το σχέδιο της φονικής ενέδρας που εκτέλεσαν.

Η 38άχρονη Βουλγαρα σύζυγος του καρδιολόγου, ανήμερα των γενεθλίων του, έστησε με το Βούλγαρο εραστή της τη δολοφονία του. Ο Αστυνομικός της Βουλγαρίας, γνώριζε για το δρομολόγιό του γιατρού από τη σύζυγό του, και σε φονική ενέδρα εκτέλεσε το Χροστόδουλο Καρατζάκη, με τα πυρά κυνηγετικής καραμπίνας, πριν φτάσει στο ιατρείο που διατηρούσε στο Μακρύ Γυαλό, και κάθε Σαββατοκύριακο επισκεπτόταν ασθενείς του.

Ο Βούλγαρος εραστής υποστηρίζει ότι σκότωσε το σύζυγο της ερωμένης του, καθώς ήθελε να ζήσουν μαζί.

 Ο Βούλγαρος Αστυνομικός και δράστης του εγκλήματος- χωρισμένος με ένα παιδί- διατηρούσε χρόνια ερωτική σχέση με τη Βουλγάρα σύζυγο του καρδιολόγου. “Συζητήσεις” στη Σητεία ανέφεραν ότι η Βουλγάρα πίεζε τον γιατρό να αναγνωρίσει το 3χρονο παιδί που είχε γεννήσει , ωστόσο φέρεται ο καρδιολόγος να είχε ζητήσει γενετικό έλεγχο DNA, με τη σύζυγό του να προβάλει ενστάσεις και αρνητική στάση.

Έγκλημα_βουλγαρος_police_καρδιολογος_σητεια

Όπως προέκυψε στην Αστυνομική προανάκριση, Ο Βούλγαρος Αστυνομικος, ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη και προχώρησε σε κατόπτευση της περιοχής, επέστρεψε στη Βουλγαρία και ξανά μετέβη στο νησί την Παρασκευή (06/09) ώστε να εκτελέσει το σχέδιο δολοφονίας με θύμα τον καρδιολόγο, και με την ερωμένη του, σε κοινή ζωή να υφαρπάξουν την περιουσία του 62άχρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Το πρωί του Σαββάτου (07/10-09.00) ο 38άχρονος Βούλγαρος Αστυνομικός, στη φονική ενέδρα, ενήργησε πυρά ακινητοποίησης κατά του οχήματος του 62άχρονου καρδιολόγου, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι. Σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια ο καρδιολόγος, βγήκε από το αυτοκίνητο, και δέχτηκε απο μικρή απόσταση τα πυρά του δολοφόνου του, τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη και μια στο κεφάλι, με μοιραία κατάληξη για τον ίδιο.

Εγκλημα_Σητεία_βουλγαρος_καρδιολογος_poice

Άμεσα οι τοπικές Αρχές, προχώρησαν σε αυτοψία στο χώρο και αναζήτησαν μαρτυρίες για τη φονική ενέδρα στο ενδεχόμενο κάποιος από τους ντόπιους να γνώριζε σχετικά με το δράστη ή τις συνθήκες του εγκλήματος. Ήταν η μαρτυρία 73άχρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και είδε το δράστη να απορρίπτει το κυνηγετικό όπλο και να απομακρύνεται από το σημείο με ένα λευκό επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο Βούλγαρους Αστυνομικος, προσήχθη ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του καρδιολόγου. Αποτυπώματά του, υπήρχαν πάνω στο κυνηγετικό όπλο του εγκλήματος που απέρριψε σε μικρή απόσταση από το σημείο της εκτέλεσης, καθώς κι ένα κυνηγετικό σακίδιο ενω φέρεται αναγνωρίστηκε ο σωματότυπός του, από τον αυτόπτη μάρτυρα.

Οι Βούλγαροι παράνομοι εραστές εμπλεκόμενοι στη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη,  παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου. Η 38άχρονη Βουλγάρα συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός στη δολοφονία με δράστη τον 37άχρονο εραστή της .