Γλυφάδα: Ένας νεκρός, ενας σε κρίσιμη κατάσταση μεταξύ των θυμάτων της ένοπλης επίθεσης- Πού στρέφονται οι έρευνες

Στο “Σωτηρία” με τραύμα απο βολίδα στο κεφάλι σε κρισιμη κατάσταση ένας από τους Αλβανούς, θύμα της φονικής ένοπλης συμπλοκής στο μπαρ JOY στη Γλυφάδα. Νεκρός ένας από τους συνιδιοκτήτες της επιχείρησης , τρεις τραυματίες .

Έρευνες για τους δράστες και τα κίνητρα της εκτέλεσης του συνιδιοκτήτη του club JOY στη Γλυφάδα και τον τραυματισμό του Αλβανού, η παρουσία του οποίου δεν έχει αποσαφηνιστεί ως προς το ρόλο του στην παρέα των τεσσάρων έξω από την επιχείρηση, διενεργούν οι Αρχές.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τις μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες, σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, ο νεκρός συνιδιοκτήτης και ο Αλβανός -τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο-, συνομιλούσαν με άλλα δύο άτομα – τους δράστες της φονικής ένοπλης επίθεσης- έξω από το club. Όπως έχει προκύψει ενας από τους “συνομιλητές” έβγαλε όπλο και πυροβόλησε- εκτέλεσε τον συνιδιοκτήτη του club και τραυμάτισε σοβαρα τον Αλβανό με δολοφονική πρόθεση.

Joy_ΓΛΥΦΑΔΑ_ΕΝΟΠΛΟ_ΕΛΑΣ_ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ_ΕΓΚΛΗΜΑ

Ο συνιδιοκτήτης του club κατέληξε λίγο μετά τη μεταφορά του στο “Ασκληπιείο” της Βούλας και ο Αλβανός παραμένει νοσηλευόμενοι σε κρίσιμη κατάσταση στο Σωτηρία. Ενώ ένας ακόμα Αλβανός κι δύο Έλληνες θαμώνες, οι οποίοι διασκέδαζαν στο club, διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Ασκληπιείο Βούλας

Την υπόθεση έχει αναλάβει να διερευνήσει το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, ενω εκτιμάται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ “ανθρώπων της νύχτας”.

Η Ασφάλεια εξετάζει σχολαστικά τις εγγραφές για έρευνες που έχουν γίνει με αφορμή πληροφορίες- κατά το παρελθον-, για έκνομες δραστηριότητες στο club της Γλυφάδας, οι οποίες είχαν απασχολήσει προανακριτικές έρευνες Υπηρεσιών, ώστε να προσδιορίσει επακριβώς τα κίνητρα της φονικής εμπλοκής και να ταυτοποιήσει τους δράστες.