Συνελήφθη η 43άχρονη καταζητούμενη για παραβίαση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης

Συνελήφθη η 43άχρονη δραπέτης, μαζί με τον επίσης καταζητούμενο σύζυγο της ενω επέστρεφαν στο σπίτι που ενοικίαζαν στην περιοχή της Κηφισιάς.
Εντοπίσθηκε και συνελήφθη  (13/12) η 43άχρονη προφυλακισμένη για την υπόθεση της Energa και η οποία “έκοψε” το βραχιόλι περιοριστικών  όρων και ηλεκτρονικής παρακολούθησης και απέδρασε (19/11)
Σύμφωνα μέ πληροφορίες του nantiareport.gr φέρεται η 43άχρονη να αποδίδει σε μια “παρόρμηση” την απόδραση της,  καθως οπως τους εξήγησε αισθάνθηκε αδικημένη  όταν οι συγκατηγορούμενοί της στην ίδια υπόθεση έχουν αποφυλακίστηκε ενως η ίδια παρέμεινε σε καθεστώς κράτησης είναι της επιβλήθηκε και ποινή επιπλέον κράτησης της.
Όπως διακριβώθηκε, καταζητούμενος ήταν και ο 37άχρονος σύζυγός της 43άχρονης, με Ευρωπαϊκό Ένταλμα διωκτικά έγγραφα και σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων.
Εξετάζεται απο τους Αστυνομικούς το συγγενικό  πρόσωπο  της 43άχρονης που την παρέλαβε με τη μηχανή της από το σπίτι της και την μετέφερε στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου και έκοψε το βραχιολάκι, το απέρριψε σε κάδο απορριμμάτων, απ όπου και την παρέλαβε -πιθανότατα- ο σύζυγός της με αυτοκίνητο και διέφυγαν.