Σιγή ασυρμάτου κατά την καταδρομική του Ρουβίκωνα- Δεν άκουγε τη διαβίβαση του σκοπού το Κέντρο

Τα προβλήματα στο αναλογικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας μεταξύ του Κέντρου της ΑΔ και των περιπολικών αναδείχτηκε και πάλι με την καταδρομική ενέργεια του Ρουβίκωνα τα ξημερώματα στην πρ. ΗΠΑ

Σιγή ασυρμάτου στις επικοινωνίες τα ξημερώματα με τις διαβιβάσεις του Κέντρου προς τα πληρώματα της ΑΔ να “χάνονται” και το .. Viber να τίθεται στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ  Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- κατα την καταδρομική ενέργεια μελών της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα (07/01-03.40) εξωτερικά της πρεσβείας των ΗΠΑ, ο σκοπός Αστυνομικός επιχείρησε να διαβιβάσει κατ’ επανάληψη περισσότερες από μία φορά για την επίθεση με μπογιές, χωρίς ό διαβιβαστής στο ΚΕΠΙΧ να τον λαμβάνει. Κι ενώ η επίθεση ήταν σε εξέλιξη ο σκοπός της Πρεσβείας των ΗΠΑ ενήργησε κλήση από την εφαρμογή του κινητού του τηλεφώνου, ώστε να υπάρξει ενημέρωση και να μεταβούν στο σημείο ενισχύσεις.

Καταδρομική ενέργεια σε 40″ (δευτερόλεπτα) αποτυπώνεται στο βιντεοληπτικό υλικό της αναρχικής συλλογικότητας

Κατά την μετάβαση των πληρωμάτων της αλλαγής,  με εντολή να ενεργούν αναζητήσεις,  δέκα άτομα προσήχθησαν εκ των οποίων δύο – από την περιοχή του Λυκαβηττού- μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όπως επισημαίνεται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο συλληφθέντες, συμμετείχαν στην ενέργεια, ενώ δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Σε ανάρτηση του σε λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, υποστηρίζει ότι «..καμία σχέση δεν έχουν οι δυο συλληφθέντες με την ομάδα μας. Οι 14 σύντροφοι που συμμετείχαν στην παρέμβαση στην αμερικάνικη πρεσβεία έφυγαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Να χαίρεστε τον Περσέα», καταλήγει το σχόλιο του.