Πρ.ΗΠΑ: Καταδρομική παρέμβαση “Ρουβικωνα”

Μελη της αναρχικής συλλογικότητας πραγματοποίησαν καταδρομικη παρέμβαση στην Αμερικανική Πρεσβεία.

Με μπογιές στον εξωτερικό τοίχο της Πρεσβείας των ΗΠΑ, από το parking με είσοδο στη διασταύρωση των οδών Δορυλαίου και Μακεδόνων, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα (07/01-03.40) προκαλεσαν βανδαλισμό .

Στο κείμενο ανάληψης ευθύνης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του Ρουβίκωνα υποστηρίζουν ότι, ..”ακόμη και τα καλύτερα φρούρια του εχθρού μπορούν να πέσουν, φτάνει να μαζευτούμε όλοι και όλες και να αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε να υπάρχουν”.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, ότι από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ με σχετικο πληροφοριακό σήμα, για παρεμβάσεις μέσα στις γιορτές από μέλη της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβικωνα σε στόχους ενδιαφέροντος, εφαρμόζεται ειδικό πρόγραμμα περιπολία σε δύο βάρδιες με βανακι στο οποίο επιβαίνουν ολιγομελής “διμοιρια”. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr- το συγκεκριμένο μέτρο εκπονήθηκε μετά από την ανάλυση των δεδομένων επιθέσεων της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβικωνα για τις ώρες που πραγματοποιούν τις επιθεσεις τους,  ώστε να λειτουργήσει αποτρεπτικά και ενδεχομένως να προχωρήσουν σε συλλήψεις εφόσον εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις.

Για άλλη μια φορά, τους επιτελείς, διέψευσαν τα γεγονότα.