Σέρρες: Συνελήφθη ο καταζητούμενος ως δράστης για τη δολοφονία του νυν συντρόφου της πρώην του 

Συνελήφθη πριν από λίγο ο καταζητούμενος 21χρονος νεαρός,για τη δολοφονία με μαχαίρι 20χρονου μέλους την παρέας του, ενώ διασκέδαζαν μαζί σε πλατεία του χωριού Άνω Καμήλα του νομού Σερρών

Το θύμα της δολοφονίας

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, μετάγεται (10/08) ο 22χρονος δολοφόνος, δράστης τα ξημερώματα (10/08), επίθεσης και θανάσιμου τραυματισμού 20χρονου νεαρού, επειδή είχε συνάψει σχέση με την πρώην κοπέλα του. Σε καβγά τον έπληξε με μαχαίρι στην καρδιά και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο 22χρονος βρισκόταν τακτικά στο χωριό της Άνω Καμήλας, καθώς μένει ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του και γνωρίστηκε με τα παιδιά του χωριού.

Ο 22χρονος αποδίδεται ως παιδί προβληματικής οικογένειας, με παραβατική συμπεριφορά. Ενώ και στρατιωτική του θητεία, την οποία ολοκλήρωσε πριν λίγους μήνες ήταν, επίσης, προβληματική.

Στα κοινωνικά δίκτυα ο 22χρονος έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του και έπληξε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό. Σε μία από τις τελευταίες του αναρτήσεις εμφανίζεται, γυμνός από την μέση και πάνω, κρατάει ένα μαχαίρι στο στόμα του και σχολιάζει «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι».

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.