Σέρρες: Φραστική επίθεση δέχθηκε ο Αντωνης Σαμαρας. Δύο προσαγωγές. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζευγάρι αγροτών προσήχθησαν για φραστική επίθεση σε βάρος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο χωριό του Πεθελινού Σερρών.

Ζευγάρι αγροτών προσήχθησαν για φραστική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.
Οι δυο κάτοικοι του χωριού που ασχολούνται με την παραγωγή αγροτικών προϊόντων, πλησίασαν τον Αντώνη Σαμαρά και τους επιτέθηκαν φραστικά (07/05-20.00). «Προδότη», «Πούλησες τη χώρα», «είσαι προδότης», «δεν σκέφτηκες τους αγρότες» φώναζε το ζευγάρι στον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αιφνιδιάστηκε, ενώ ούτε το προσωπικό της προσωπικής του φρουράς περίμεναν στο χωριό μία τέτοια αντίδραση.
Ζευγάρι στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών προσήγαγαν το ζευγάρι ώστε να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων τους και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.
Για στημένη προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν στη ΝΔ με αφορμή περιστατικό Τόσο ο Αντωνης Σαμαρας αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, επικοινώνησαν με τον αστυνομικό διευθυντή και ξεκαθάρισαν ότι δεν επιθυμούν τη δίωξη αυτών των ανθρώπων και το περιστατικό δεν αναγράφτηκε στο βιβλίο συμβάντων.
Ωστόσο απο τη ΝΔ καταγγέλλουν ότι παρότι το ζευγάρι ενημερώθηκε ότι μπορούν να αποχωρήσουν, παρέμειναν στο αστυνομικό τμήμα για περίπου μισή ώρα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport